O Usher κέρδισε την κηδεμονία των δύο του παιδιών

Γωγώ Φούντα

Παρά τις κατηγορίες περί χρήσης ναρκωτικών, κατάφερε να βγει νικητής από τη δικαστική διαμάχη...

Aπό το Νοέμβριο του 2009, όταν και εκδόθηκε το διαζύγιό τους, κρατά η δικαστική διαμάχη του διάσημου τραγουδιστή Usher και της πρώην συζύγου του Tameka Raymond, σχετικά με την κηδεμονία των δύο μικρών τους γιων, του 4χρονου Usher Raymond V και του 3χρονου Naviyd Raymond.

Kαι τελικά μόλις χθες το δικαστήριο της Ατλάντα, δικαίωσε τον 33χρονο superstar δίνοντάς του την κύρια επιμέλεια των παιδιών και κανοντάς τον φυσικά τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο επί γης. Άτομο από το περιβάλλον του Usher δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης: «Ήταν μία μακρά και δύσκολη περίοδος για όλους, αλλά είναι πολύ ευχάριστο ότι επιτέλους βγήκε μία απόφαση».

Σύμφωνα φυσικά με το διαστήριο, μπορεί ο star να αναλαμβάνει την κύρια επιμέλεια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η μητέρα των δύο αγοριών δε θα έχει νομικά δικαιώματα σε σχέση με αυτά, καθώς δεν δόθηκε αποκλειστική επιμέλεια.

Το πρώην ζευγάρι, από το 2009 βρισκόταν υπό την επιτήρηση του δικαστηρίου ώστε να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει τελικά ην ανατροφή των παιδιών. Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε κατηγορήσει την πρώην σύζυγό του ότι είναι ακατάλληλη για μητέρα, έπειτα μάλιστα και από την επιθετική συμπεριφορά που επέδειξε ένα από τα δύο παιδιά και το οποίο όπως υποστήριξε ο ίδιος ήταν αποτέλεσμα ψυχολογικών προβλημάτων και ψυχικής αστάθειας, λόγω της κακής συμπεριφοράς της Tameka απέναντί τους.

Ελπίζουμε ο Usher να είναι πιο συνειδητοποιημένος πατέρας και τελικά τα παιδιά να βρουν την ηρεμία τους...

Διαβάστε επίσης:

Βραβεύσεις και ανατρεπτικές παρουσίες στα BET Awards 2012

Ο Usher κινδυνεύει να χάσει τα παιδιά του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης