Είναι γεγονός: Rihanna και Chris Brown είναι και πάλι μαζί! (video)

Γωγώ Φούντα

Aδιαφορούν για τις κακές γλώσσες και ζουν τον έρωτά τους!

Το σήριαλ Rihanna-Chris Brown καλά κρατεί καθώς σχεδόν καθημερινά έχουμε και νέες εξελίξεις. Αφού λοιπόν ο Brown παράτησε στα κρύα του λουτρού την, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κοπέλα του Karrueche Tran, δηλώνοντας ότι ένας από τους βασικούς λόγους ήταν η RiRi, και κάνοντας την παρατημένη έξαλλη, πλέον με περηφάνεια σας παρουσιάζουμε το πρώτο video που αποδεικνύει περίτρανα, ότι το ζεύγος είναι και πάλι μαζί.

Συγκεκριμένα, τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια εθεάθησαν σε πάρτι στο Los Angeles να κάνουν γλύκες και μάλιστα να έχουν πιάσει μία γωνία του club και να αδιαφορούν πλήρως για το τι συνέβαινε γύρω τους!

Φαίνεται πως η νεαρή star έχει δώσει πλήρη άφεση αμαρτιών στον Chris, για τη γνωστή πλέον ιστορία του ξυλοδαρμού της και μάλιστα έχοντας και την υποστήριξη όλη της της οικογένειας. Δε δίστασε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της, να απαντήσει σε όσους την επικρίνουν για τη... συγχώρεση του Brown λέγοντας: « Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως νιώθω. Κανείς δεν μπορεί να δει αυτά που βλέπω, εκτός αν είναι διατεθειμένος να τα δει από τη δική μου οπτική γωνία».

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην κάνει τα ίδια λάθη...

Διαβάστε επίσης:

Πως η Rihanna θα «βγάλει » 8 εκατομμύρια δολάρια, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού!

Ο μπαμπάς της Rihanna λατρεύει τον Chris Brown

Πόσες φορές αναφέρει το όνομα του Chris Brown η Rihanna στη συνέντευξή της στη Vogue;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης