Οι γαλοπούλες του Hollywood: Δείτε πώς πέρασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών οι stars

Γωγώ Φούντα

Mπορεί να είναι διάσημοι, αλλά είναι και παραδοσιακοί!

Στις ΗΠΑ γιορτάζουν τις περιβόητες Ευχαριστίες, και όπως είναι φυσικό το Twitter έχει γεμίσει με... γαλοπούλες και οικογενειακές φωτογραφίες. Στο πνεύμα της μεγάλης γιορτής και οι stars φυσικά, οι οποίοι δεν έχασαν χρόνο, και σε μία προσπάθεια να αποδείξουν ότι είναι απλοί άνθρωποι οι οποίοι τηρούν τις παραδόσεις, πόσταραν αμέτρητες φωτογραφίες τρωγοπίνοντας με τα... σόγια!

Δύο από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου, και πρώην αγγελάκια της Victoria's Secret, η Tyra Banks και η Heidi Klum, πόσταραν τα... εορταστικά τους γεύματα, λίγο πριν κατασπαραχθούν από την οικογένειά τους. Και ενώ η Tyra, προτίμησε ένα άκρως βουκολικό γεύμα, με όλες τις παχυντικές λιχουδιές των ημερών η Heidi, επιδεικνύοντας γερμανική πειθαρχία, προτίμησε να γαρνίρει το πουλερικό της με λαχανικά. Μάλιστα, για τη γερμανίδα καλλονή, η συγκεκριμένη μέρα είναι αφορμή για διπλό εορτασμό λόγω και των γενεθλίων του μεγάλου της γιου.

Εκτός από τα δύο supermodels, εορταστικές φωτογραφίες πόσταραν οι Katy Perry, P. Diddy, Kate Upton, Kendall Jenner, οι Kardashians, η Taylor Swift, η Μariah Carey, η Milla Jovovich, η Maria Menounos, η Nicole Scherzinger αλλά και η Jessica Alba την ώρα που προετοίμαζε το οικογενειακό γεύμα...

Διαβάστε επίσης:

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Jessica Alba

H μις κακοντυμένη Heidi Klum, ξανά χωρίς εσώρουχα στο κόκκινο χαλί!

Taylor Swift: Με ποιο νεαρό star αντικατέστησε τον πρώην της;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης