Όχι που θα ηρεμούσαμε: Το γαμήλιο δώρο του Kanye στην Kim είναι, φυσικά, θεότρελο (φωτο)

Κόσμημα; Αυτοκίνητο; Έστω, σπίτι; Όχι, ο Kanye δεν είναι τόσο πεζός.

Σίγουρα είναι ένα ζευγάρι που ξέρει να προκαλεί με ό,τι κι αν κάνει, από μια βόλτα στη πόλη μέχρι τον ίδιο τους το γάμο. Σίγουρα έχουμε δει πολλά από αυτούς, είτε ως ζευγάρι είτε ξεχωριστά από τον καθένα, για να μην μας εκπλήσσουν και πολλά πλέον. Να, όμως, που χτες αποκαλύφθηκε το δώρο γάμου που έκανε ο Kanye West στην Kim Kardashian και κατάφερε, για άλλη μια φορά, να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ή έστω με μια έκφραση απελπισίας.

Σύμφωνα με την αγγλική Mirror, ο Kanye ζήτησε από τον γνωστό (;) street artist Bambi να δημιουργήσει κάτι που θα είναι «βασιλικό αλλά χαρακτηριστικό της Kim» για να κάνει δώρο στην νέα του σύζυγο. Το αποτέλεσμα; Ένα πορτρέτο της Kardashian που την απεικονίζει σχεδόν ολόγυμνη, φορώντας μόνο ένα string και ένα ζευγάρι Louboutins, με τις φράσεις «My Queen Kim» («Η Βασίλισσά μου Kim») και «Perfect Bitch» («Τέλεια Σκύλα») να αναγράφονται στις δύο πλευρές του πίνακα.

Δεν ξέρουμε πιο ακριβώς είναι το κόλλημα του Kanye με τις γυμνές ζωγραφιές (θυμάστε όταν, μετά τη γέννηση της North, είχε κάνει δώρο στην Kim μια Hermes Birkin αξίας 16.000 δολαρίων, η οποία είχε ζωγραφισμένες πάνω της γυμνές γυναίκες;) και την επιμονή του να τις κάνει δώρο στην διάσημη γυναίκα του, ίσως να είναι και κάποιο inside joke των δυο τους, δεν μπορείς πάντως να μην του αναγνωρίσεις πως είναι πρωτότυπος. Kάπως κουραστικός πια, αλλά πρωτότυπος.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ φόρεσε η Kim Kardashian στο γάμο της!

Τι πλαστική επέμβαση(που δεν ξέραμε καν ότι υπήρχε) έκανε η Kim Kardashian πριν το γάμο;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης