Το άγνωστο «αστείο» που έκανε ο William στον Harry πριν από 10 χρόνια στη γαμήλια ομιλία του

Το άγνωστο «αστείο» που έκανε ο William στον Harry πριν από 10 χρόνια στη γαμήλια ομιλία του

Το άγνωστο περιστατικό στον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Ένα κρυφό αστείο που είχε κάνει ο πρίγκιπας William προς τον μικρότερο αδερφό του, Harry, κατά τη διάρκεια της ομιλία του στη δεξίωση του γάμου του, στις 29 Απριλίου 2011, έγινε γνωστό σήμερα.

Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων του βασιλικού ζεύγους, η μουσικος Claire Jones, μίλησε στο περιοδικό People για ένα περιστατικό που συνέβη στην γαμήλια δεξίωση και δεν μεταδόθηκε ποτέ από κανέναν.

Καθώς ο William ευχαρίστησε όσους βοήθησαν να κάνουν τη μέρα εκείνη (που παντρεύτηκε την Kate Middleton) τόσο ξεχωριστή, αναφέρθηκε και στην αρπίστρια, Claire Jones, η οποία ήταν ανάμεσα στην ορχήστρα της γαμήλιας δεξίωσης στο Buckingham Palace.

«Έκανε μια υπέροχη μικρή παρατήρηση για μένα», είπε η Claire Jones στο People. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "Άκουσες τι είπα στην ομιλία μου;" και του απάντησε ναι, αλλά του ζήτησα να μου το υπενθυμίσει γιατί δεν τα είχα ακούσει όλα. Τότε μου το επανέλαβε», είπε η Jones «Ευτυχώς, η Claire έπαιξε με την άρπα της γιατί διαφορετικά, θα έπρεπε να βάλουμε τον αδερφό μου να παίξει για εκείνη», είπε ο William αστειευόμενος προς τον Harry.

«Σκέφτηκε ότι ήταν ξεκαρδιστικό», πρόσθεσε η Jones για το σχόλιο του William. «Μου φάνηκε πολύ αστείο αυτό που είπε. Ήταν πολύ φιλικός και ζεστός. Τους ευχήθηκα να είναι πάντα καλά και να έχουν μια ευτυχισμένη και χαρούμενη ζωή μαζί».



Η Jones, η οποία κατείχε τον τίτλο της Επίσημης Αρπίστριας του Πρίγκιπα της Ουαλίας από το 2007 έως το 2011, είχε επίσης μια αξέχαστη στιγμή με τη νύφη. Αυτή και η Kate φορούσαν και οι δύο δημιουργίες του Alexander McQueen. «Φαινόταν θεϊκή. Αλλά το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "Ω, θεέ μου, φαίνεσαι πανέμορφη"», είπε η Jones. «Η πριγκίπισσα λατρεύει τη μόδα, οπότε ήταν πολύ ωραίο αυτό που άκουγα από τα χείλη της».

william kate

Νωρίτερα την ίδια μέρα, καθώς ο William και η Kate έδιναν τους όρκους τους μπροστά στον κοινό στο Westminster Abbey, η Jones παρακολούθησε την τελετή από την τηλεόραση με μερικούς από τους υπαλλήλους του παλατιού που ετοιμάζονταν για τη δεξίωση. «Το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που με ευχαρίστησε ήταν ο Πρίγκιπας Harry», προσθέτει η Jones. «Ήταν πραγματικά, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, πολύ φιλικός και προσιτός. Αμέσως με πλησίασε και μου είπε "Σας ευχαριστώ που ήσαστε εδώ και αφιερώνετε χρόνο για να παίξετε σήμερα», είπε ο Harry στη Jones.