Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου με αδημοσίευτες φωτογραφίες

Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου με αδημοσίευτες φωτογραφίες

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge γιορτάζουν.

Η σημερινή μέρα για τους Βρετανούς έχει καθιερωθεί ως επίσημη αργία, αφού σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια ο πρίγκιπας William παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Kate Middleton. Ο γάμος τους τελέστηκε στο Αββαείο του Westminster στις 29 Απριλίου του 2011, στον ίδιο χώρο όπου ο Κάρολος παντρεύτηκε τη Νταϊάνα πριν από περίπου 40 χρόνια.

Ο δούκας του Cambridge που πήρε τον τίτλο αυτό μετά τον γάμο του, γνωρίστηκε με την Kate όταν σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews. Κάτι άλλαξε όμως στη μεταξύ τους σχέση, μετά από μία συμμετοχή της Kate Middleton σε επίδειξη μόδας του πανεπιστημίου, βγαίνοντας στην πασαρέλα σχεδόν με τα εσώρουχα.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να δουλέψει. Τι και αν μεσολάβησαν δύσκολες στιγμές κι ένας χωρισμός, η αγάπη πάντα νικάει και αυτό συνέβη και με τους Cambridges. Τον Οκτώβριο του 2010 ο William έκανε την πολυπόθητη ερώτηση στην Kate Middleton, δίνοντας της, το μπλε ζαφειρένιο δαχτυλίδι της μητέρας του, Diana.

Λίγους μήνες αργότερα και αφού πια είχε μπει το 2011, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον θεού και ανθρώπων και από τότε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα royal ζευγάρια. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον George, τη Charlotte και τον Louis και ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι στο Kensington.

Σήμερα γιορτάζουν τη δέκατη επέτειο του γάμου τους και προς τιμήν αυτής της πιο σημαντικής στιγμής ανέβασαν στο Instagram account του Kensington δύο καινούργιες φωτογραφίες τους που δεν είχαμε ξαναδεί έως σήμερα.

Kate και William ποζάρουν έξω από το παλάτι του Kensington σε δύο υπέροχες φωτογραφίες τραβηγμένες από τον Chris Floyd. Σε απόλυτη χρωματική αρμονία και οι δύο και με το ζαφειρένιο δαχτυλίδι σε πρώτο πλάνο, ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί και τα likes πέφτουν βροχή.

Δες τα πορτραίτα στη gallery που ακολουθεί.