Ακόμη ένα εγγόνι για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Έγινε γνωστό το φύλο του μωρού

Το παλάτι γιορτάζει ξανά.

Ήταν κάπου τέλη του 2020, όταν μάθαμε για την πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του παλατιού. Ξέραμε ήδη πως η πριγκίπισσα Ευγενία ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον Jack Brooksbank και έμενε να μάθουμε μόνο το φύλο του μωρού. Κι εκεί που δεν το περιμέναμε «έσκασε» η πιο απρόσμενη ίσως εγκυμοσύνη στην ιστορία του παλατιού.

Ο σύζυγος της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη σε εκπομπή που βρέθηκε καλεσμένος και απλά ανυπομονούσαμε να μάθουμε το φύλο του μωρού τους. Και δεν σου κρύβουμε πως νιώθουμε πως πέρασε τόσος καιρός από τον Δεκέμβρη που σχεδόν είχαμε ξεχάσει την ύπαρξη αυτής της εγκυμοσύνης.

Το παλάτι όμως σήμερα γιορτάζει και γιορτάζουμε κι εμείς. Η βασίλισσα απέκτησε ακόμη ένα δισέγγονο, το δέκατο στη σειρά και η χαρά είναι μεγάλη.

Η εγγονή της βασίλισσας Zara Tindall και ο σύζυγός της Mike υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί και η γέννα έγινε τόσο γρήγορα που ο νεογέννητος γιος τους έφτασε στο μπάνιο του σπιτιού τους! Το ζευγάρι επέλεξε το όνομα Lucas Philip Tindall.

Την αποκάλυψη έκανε ξανά ο σύζυγος της Zara, Mike στο podcast του την Τετάρτη λέγοντας: «Ένα μικρό αγοράκι έφτασε στο σπίτι μου!» είπε.

Εξήγησε ότι όταν έσπασαν τα νερά της συζύγου του, η φίλη της ήταν μαζί τους και αναγνώρισε ότι δεν θα έφταναν στο νοσοκομείο εγκαίρως. «Λοιπόν, μπήκε στο γυμναστήριο, πήρε ένα χαλί, μπήκε στο μπάνιο, έβαλε το χαλί και πετσέτες στο πάτωμα και κάναμε αναπνοές», συνέχισε ο Mike. «Ευτυχώς, η μαία, που επρόκειτο να μας συναντήσει στο νοσοκομείο δεν ήταν τόσο μακριά, έτσι οδήγησε και έφτασε σπίτι τη στιγμή που νομίζαμε πως είχαμε πάρει θέση. Μετά η δεύτερη μαία έφτασε αμέσως μόλις είχε φανεί το κεφάλι».

Οι δύο κόρες του ζευγαριού δεν ήταν παρούσες για τη γέννηση. «Είχε συσπάσεις όλη τη νύχτα - δεν είχε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ, οπότε είχαμε στείλει τα κορίτσια μακριά για την ημέρα», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι είναι επίσης γονείς της 7χρονης Mia και της 2χρονης Lena. Αυτό είναι το πέμπτο εγγόνι για την πριγκίπισσα Άννα και το 10ο δισέγγονο για τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος είπε σε μια δήλωση: «Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι χαρούμενοι με τα νέα και ανυπομονούν να συναντήσουν το 10ο δισέγγονο τους όταν το επιτρέψουν οι περιστάσεις».



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης