Η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη στη βασιλική οικογένεια:«Θα ήθελα να είναι αγόρι»

Η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη στη βασιλική οικογένεια:«Θα ήθελα να είναι αγόρι»

Και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Λίγες ημέρες πριν το 2020 φτάσει στο τέλος του μας επεφύλασσε την πιο απρόσμενη ίσως είδηση. Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη ανακοίνωσε το παλάτι, και πραγματικά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε με τίποτα. Μετά την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Ευγενίας, η οποία θα ολοκληρωθεί δυόμιση χρόνια μετά τον γάμο της με τον Jack Brooksbank, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, ανακοίνωσε τη δική της εγκυμοσύνη.

Ο λόγος για την εγγονή της Ελισάβετ και κόρη της πριγκίπισσας Άννας και του Captain Mark Phillips, Zara Tindall. Η Zara και ο σύζυγός της Mike, περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι, και αυτή είναι ίσως η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του 2020 στη βασιλική οικογένεια. «Ήταν μια καλή εβδομάδα για μένα, είχαμε έναν υπέρηχο την περασμένη εβδομάδα - το τρίτο Tindall είναι στο δρόμο», δήλωσε ο Mike στο podcast του ράγκμπι την Τετάρτη (9 Δεκεμβρίου).

Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς σε δύο κόρες: τη Mia Grace, 6 ετών και τη Lena Elizabeth, 2 ετών. «Δεν είμαστε σίγουροι για το τι να κάνουμε», συνέχισε ο Mike. «Θα ήθελα ένα αγόρι αυτή τη φορά. Έχω δύο κορίτσια. Θα ήθελα ένα αγόρι, αλλά θα το λατρέψω οτιδήποτε και αν είναι, είτε πρόκειται για αγόρι, είτε για κορίτσι, αλλά παρακαλώ να είναι αγόρι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε χαριτολογώντας ότι εξετάζουν τα ονόματα του 2020 «Covey ή Covina» μετά τον κορονοϊο (aka coronavirus). Το βασιλικό ζευγάρι έκανε τεστ COVID-19 live on camera πριν από λίγους μήνες για να προωθήσει τα rapid test.