Η πριγκίπισσα Βεατρίκη αποκάλυψε το όνομα της κόρης της-Το κοινό με τη Lilibet και τη Charlotte

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Τι ενώνει τις τρεις ξαδέρφες του παλατιού;

Ανήμερα της 3ης επετείου γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markleανακοίνωσε το παλάτι την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης. Έναν χρόνο σχεδόν μετά τον μυστικό γάμο της με τον Edoardo Mapelli Mozzi, η μεγάλη αδερφή της Ευγενίας, ανακοίνωσε πως θα γινόταν μαμά.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ γέννησε το Σάββατο (18/9/21) ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2,812 κιλών και σκόρπισε τη χαρά στο παλάτι. Η Βεατρίκη γέννησε στο NHS στο νοσοκομείο του Chelsea και του Westminster, στο Λονδίνο. Πιστεύεται μάλιστα ότι γέννησε σε ιδιωτικά πτέρυγα, την Kensington Wing.

Tο όνομα της κόρης της Βεατρίκης και του Edoardo

Δεκατρείς ημέρες μετά τη γέννηση της μικρούλας η Βεατρίκη ανακοίνωσε το όνομα που έδωσε στην κόρη της, το οποίο ήταν γνωστό πως θα έχει μνεία στην Ελισάβετ.

Το όνομα που επέλεξε η Βεατρίκη και ο Edoardo για την κόρη τους είναι το Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. «Είμαστε όλοι πολύ καλά και ο Wolfie είναι ο καλύτερος μεγάλος αδερφός για τη Sienna», έγραψε στο tweet της η Βεατρίκη στο account της, με τη φωτογραφία που συνοδεύει το post της να είναι τα πατουσάκια της μικρής με το όνομά της γραμμένο με καλλιγραφικά γράμματα.

Ο Edoardo έχει ακόμη έναν γιο τον Wolfie από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει λατρέψει τη Sienna.



Το κοινό στοιχείο της Sienna με τις Lilibet και Charlotte

H Βεατρίκη έδωσε ένα πολύ όμορφο όνομα στην κόρη της, όμως ήθελε να έχει και μία μνεία στην αγαπημένη της γιαγιά, γι’ αυτό και το μεσαίο όνομα που της έδωσε είναι Elizabeth. Και αυτό ακριβώς είναι και το κοινό της στοιχείο με τις Charlotte που το μεσαίο της όνομα είναι επίσης Elizabeth, ενώ ο Harry έδωσε στην κόρη του το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας που είναι το Lilibet.

Γέννησε η πριγκίπισσα Βεατρίκη- Η ανακοίνωση του παλατιού

Το post του Edoardo για το όνομα της κόρης του

Ο Edoardo έγραψε τη δική του συγκινητική ανακοίνωση ονόματος στο Instagram την Παρασκευή (1/10): «Η κοινή μας ζωή μόλις ξεκίνησε και ανυπομονώ να δω όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μας περιμένουν.



Νιώθω τόση αγάπη και ευγνωμοσύνη για την καταπληκτική σύζυγό μου, τη Sienna και τον Woolfie. Αυτές είναι οι μέρες που δεν θέλω να ξεχάσω. Αυτή την εβδομάδα, ένας φίλος μου είπε το πιο γλυκό ρητό…. Ότι με κάθε παιδί μεγαλώνεις μια ολοκαίνουρια καρδιά».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης