Τώρα μπορείς κι εσύ να δουλέψεις δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ – Τι ακριβώς αναζητά

Μαρία Ροδίτη

Μόλις άνοιξαν θέσεις εργασίας στο Παλάτι του Buckingham!

Όσο όνειρο θερινής νυκτός κι αν σου φαίνεται, ίσως κι εσύ να… μπορείς να βρεθείς μέσα στο Παλάτι του Buckingham και δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ. Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Αν ψάχνεις για δουλειά και αν είσαι διατεθειμένη να μεταναστεύσεις στη Μεγάλη Βρετανία, τότε όλα γίνονται. Ναι! Το Buckingham Palace αναζητά προσωπικό σε συγκεκριμένες θέσεις και… να η ευκαιρία σου!

Η βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον Φίλιππο και συγκίνησε

Οι θέσεις εργασίας που έχουν «ανοίξει» στο Παλάτι του Buckingham

Αν είσαι data analyst με εμπειρία στο project management, τότε μπορείς να εργαστείς στο Παλάτι του Buckingham. Οι ώρες εργασίες και ο μισθός σου; Διόλου αδιάφορα.

Το Παλάτι αναφέρει πως o άνθρωπος που τελικά θα προσληφθεί θα πρέπει να δουλεύει 37.5 ώρες την εβδομάδα, δηλαδή λιγότερες από 8 ώρες ημερησίως (not bad!), και το ετήσιο εισόδημά του θα είναι περίπου 55.000 ευρώ.



Το συνειδητοποιείς, δηλαδή, ότι ο μηνιαίος μισθός που δίνεται είναι περίπου 5.000 ευρώ;

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ! Το Παλάτι του Buckingham αναζητά και διευθυντή γραφείου στο τμήμα project management, αλλά για αυτήν τη θέση δίνονται λιγότερα χρήματα και συγκεκριμένα 30.000 λίρες ετησίως (aka 35.000 ευρώ).

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει, επίσης, και για υπάλληλο γραφείου για να εργαστεί στο Privy Purse and Treasure’s Office του Παλατιού, με ετήσιο εισόδημα 22.000 λίρες.

Το highlight, ωστόσο, ανάμεσα στις νέες θέσεις εργασίας στο Παλάτι είναι αυτό που αφορά… τον βοηθό ζαχαροπλάστη. Το job description αναφέρει ότι ο βοηθός ζαχαροπλάστη θα εργάζεται πέντε ημέρες την εβδομάδα, αλλά πως το πρόγραμμά του θα προσαρμόζεται, ανάλογα με τις ανάγκες.

Ο μισθός δεν αναφέρεται, αλλά… αν κρίνουμε από παλαιότερη αγγελία, το ετήσιο εισόδημα ήταν 22.076 λίρες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από 70 ολόκληρα χρόνια, που το Παλάτι χρειάζεται τόσο προσωπικό!

Κι άλλα Παλάτια ζητούν προσωπικό

Δεν είναι μόνο το Παλάτι του Buckingham που αναζητά προσωπικό. Το Κάστρο του Windsor, για παράδειγμα, χρειάζεται κηπουρό και retail assistant, ενώ το Windsor Home Park αναζητά οδηγό και επόπτη αποθήκης.

Το Παλάτι του Holyrood House στο Εδιμβούργο θέλει να προσλάβει έναν φύλακα, ο οποίος… μάλλον θα έχει θέση βοηθού και θα παρέχει υπηρεσίες στους επισκέπτες μόνο τα Σαββατοκύριακα. Χρειάζεται, επίσης, έναν marketing & business development manager!

Το Παλάτι του St. James προσφέρει ίσως το μεγαλύτερο εύρος ευκαιριών. Συγκεκριμένα, αναζητά διαχειριστή δανείων (μόνο όταν η τωρινή υπάλληλος είναι εκτός λόγω άδειας μητρότητας) καθώς και βοηθό γραφείου και εγκαταστάσεων.

Κι αν αναρωτιέσαι τι συμβάσεις παρέχουν οι royals για όλες τις παραπάνω θέσεις, σου έχω την απάντηση: όποιος προσληφθεί για τις παραπάνω θέσεις εργασίας θα υπογράψει 18μηνη σύμβαση.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης