Τα νεύρα της Δέσποινας Βανδή, ο «άστεγος» Richard Gere και τα λεσβιακά της Kristen Stewart

Έρωτες, σέξι φωτογραφίες και φήμες. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Ποτέ δεν το είχα καταλάβει αυτό με τους διάσημους. Δηλαδή το ότι περνάνε ώρες ατελείωτες ώρες στα γυμναστήρια, κάνουν διατροφή και ό,τι άλλο φαντάζεσαι, αλλά αν τους βγάλουν οι παπαράτσι σε μια σέξι φωτογραφία τα παίρνουν στο κρανίο. Δηλαδή τότε γιατί λιώνεις αν είναι να μην φορέσεις το σέξι φόρεμα; Κα από την ώρα που το φόρεσες, γιατί νευριάζεις που η φωτογραφία είναι σέξι; Περίεργα πράγματα.

Κάπως έτσι την πάτησε και η Δέσποινα Βανδή και νευρίασε με τις παπαρατσέ φωτογραφίες που βγήκαν σε ένα εβδομαδιαίο περιοδικό και την έδειχναν πολύ hot. Βέβαια από όσο διάβασα το Δεσποινάκι θεωρεί ότι έβαλε το χεράκι του και το photoshop για να δείχνει πιο προκλητικό το μαγιό από ότι ήταν. Ok, αν έγινε έτσι έχει τα δίκια της. Αλλά στην τελική χαλαρά πρέπει να το δει. Γιατί είναι κούκλα και μαγκιά της. Άλλες σκοτώνουν για το κορμί της.

Ενώ η συνάδερφός της Lily Allen αδυνάτησε και το δείχνει και είναι περήφανη. Βέβαια το παραδείχνει και κάποιοι θεωρούν ότι το παρακάνει. Βρε πάτε καλά; Γιατί έλιωσε το κορμάκι της για να γίνει κορμάρα; Για να το βλέπει στον καθρέφτη; Βρε, ξαναρωτάω, πάτε καλά;
Αφήστε το κορίτσι να εκφραστεί.

Πάντως δεν είναι η μοναδική star που εκφράστηκε το τελευταίο διάστημα. Οι φήμες θέλουν την Kristen Stewart να άλλαξε γούστα και πλέον να έχει πέσει την αγκαλιά άλλης γυναίκας! Α, ρε Robert, το κατέστρεψες το κορίτσι.

Πόσο με νευριάζουν αυτοί οι ψευτοπουριτανοί. Αυτοί οι τύποι που γκρινιάζουν για τα ήθη και τα έθιμα, αλλά όταν δεν τους βλέπει κανείς κοιτάζουν γυμνές γκόμενες στον υπολογιστή τους.
Κάπως έτσι έχουμε και τις αντιδράσεις για το εξώφυλλο της Beyonce στο περιοδικό Time. Εκεί όπου η super star φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα και άρχισαν οι μουρμούρες. Βέβαια όταν τη βλέπουν στα live της που φοράει λιγότερα ρούχα ή στα ανδρικά περιοδικά που είναι σχεδόν γυμνή δεν πειράζει. Τότε είναι τέχνη. Αστειότητες για τα μάτια του κόσμου.

Τελικά έτσι βγάζουν τα λεφτά τους οι πλούσιοι. Κοίτα να δεις ιστορία: μια Γαλλίδα έκοβε βόλτα στη Νέα Υόρκη, βλέπει έναν άστεγο και του δίνει ένα κομμάτι πίτσα. Βέβαια ο «άστεγος» ήταν ο Richard Gere, ο οποίος ήταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Αντί να της χαμογελάσει, να της εξηγήσει και να βγει και μια φωτογραφία μαζί της, ο «άστεγος» Gere πήρε το φαγητό, την ευχαρίστησε και έφυγε. Το συμπέρασμα; Αν δεν πληρώνει ούτε το φαγητό του πώς να μην του μείνουν φράγκα στην άκρη;

Φήμες λένε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται να πάρει νέα εκπομπή, πιο δημοσιογραφική, στον Alpha. Η ίδια δεν λέει τίποτα.
Πάμε ένα στοιχηματάκι ότι κάποια μέρα θα την δούμε να παρουσιάζει και το δελτίο ειδήσεων; Μην σου πω ότι θα έχει και το δικό της talk show. Ε ρε μεγαλεία.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης