Η βόλτα στην πόλη δεν θέλει πρόγραμμα

Η βόλτα στην πόλη δεν θέλει πρόγραμμα

Σιχαινόμαστε το overthinking. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του. Το λένε οι έρευνες, το λένε οι ειδικοί, το λέμε εμείς ίδιοι: μην σκεφτείς πάνω από ένα λεπτό μία ιδέα που κατάφερε να σε εντυπωσιάσει πραγματικά. Αλλιώς δε θα καταφέρεις να την υλοποιήσεις ποτέ. Έ κάτι αντίστοιχο ισχύει όταν προγραμματίζεις την έξοδό σου. Άσε το πρόγραμμα σπίτι. Ή μάλλον, μην το φτιάξεις εξαρχής.

Για να βγει το παρακάτω βίντεο ακολουθήσαμε τη μοναδική τακτική του «όπου μας βγάλει». Δηλαδή, γνωρίζαμε τον προορισμό μας, το μπαρ, αλλά δεν λένε ότι το ταξίδι είναι αυτό που παίζει ρόλο; Τι πειράζει λοιπόν αν παρεκκλίνεις λίγο από τη διαδρομή σου; Γιατί να σπαστείς αν βγήκες λίγο από το δρόμο σου; Μπήκαμε σε στενά της Αθήνας που έτυχε να μην έχουμε περπατήσει ποτέ ξανά και κάναμε στάσεις που δεν τις είχαμε υπολογίσει. Ο λόγος να ανακαλύψουμε το ιδανικότερο μπαρ στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας για να δοκιμάσουμε τα νέα Johnnie Walker Highballs cocktails. Νωρίτερα βέβαια έγιναν οι απαραίτητες στάσεις για φαγητό, όπως επιβάλει σχεδόν κάθε έξοδος πριν φτάσεις στον τελικό προορισμό για να απολαύσεις το ποτό σου. Αρκετοί βέβαια κάνουν τη διαδρομή αυτή αντίστροφα, πρώτα το ποτό και μετά το φαγητό. Δεν έχει σημασία όμως.

Οι μισοί για πεϊνιρλί. Άλλοι για burger ή σουβλάκι και μετά για λουκουμάδες. Βγήκαμε εκτός προγράμματος (αυτού που δεν είχαμε κάνει ποτέ ?) κάναμε δύο ώρες παραπάνω για να φτάσουμε στο μπαρ που θέλαμε, αλλά και τι πειράζει;

Η συνέχεια στο ratpack.gr

DPG Network