Survivor: «Βόμβα» από παίκτρια! Ζήτησε να φύγει μόνη της - Η κατάρρευσή της (photos+video)

Survivor: «Βόμβα» από παίκτρια! Ζήτησε να φύγει μόνη της - Η κατάρρευσή της (photos+video)

Survivor: Εξέλιξη… βόμβα στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς μία από τις πιο δυνατές παίκτριες ζήτησε να φύγει μόνη της. Η αποχώρηση που την έριξε και η κατάρρευσή της.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο παιχνίδι που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μία παίκτρια, η οποία εμφανίζεται από τις πιο δυνατές αγωνιστικά, δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά ακόμα και την οικειοθελή αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η εν λόγω κοπέλα δεν μπορεί να διαχειριστεί τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, όχι μόνο στην καλύβα της ομάδας της, όπου οι ανατροπές είναι συνεχόμενες, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την πείνα και τις συνθήκες επιβίωσης.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται πεσμένη, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί, η παίκτρια θέλησε να έρθει σε επικοινωνία με την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό, κατέθεσε ανάλογο… αίτημα στην παραγωγή του Survivor, όμως, η απάντηση που πήρε δεν ήταν θετική.

Αυτή η εξέλιξη ήταν κάτι που την έριξε ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο της αποχώρησής της.

Ωστόσο, το τελευταίο… χτύπημα ήρθε μετά την τελευταία αποχώρηση από το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr