Survivor: Εξέλιξη βόμβα! Αυτή απείλησε για να χωριστούν Σάκης και Μαριαλένα (photos+videos)

Survivor: Εξέλιξη βόμβα! Αυτή απείλησε για να χωριστούν Σάκης και Μαριαλένα (photos+videos)

Survivor: Ένας μικρός χαμός έχει ξεσπάσει με την απόφαση της παραγωγής να αλλάξει τις ομάδες και να χωρίσει τον Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μία απίστευτη και απρόσμενη εξέλιξη στους παίκτες του διάσημου ριάλιτι παραγωγής επεφύλασσε η παραγωγή, καθώς όπως παρουσιάστηκε στο επεισόδιο της Κυριακής (4/4) οι παίκτες που είχαν απομείνει στους «Κόκκινους» και τους «Μπλε», χωρίστηκαν εκ νέου, διαμορφώνοντας δύο νέες ομάδες.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες δεν χωρίστηκαν έπειτα από επιλογές των καλύτερων παικτών βάσει στατιστικών, όπως είχε γίνει την πρώτη φορά με τους Τζέιμς Καφετζή και Γιώργο Κοψιδά, αλλά βάσει των επιλογών της παραγωγής του Survivor, θέλοντας να… μοιράσει κάπως διαφορετικά την «τράπουλα» και να υπάρξει ισορροπία στα «ματσαρίσματα».

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν κάποιες φήμες, αναφορικά με τον χρόνο που ήρθε αυτή η αλλαγή στις ομάδες, αλλά και για την σύνθεση που θα είχαν οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε».

Μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω φημολογία, η απαίτηση προς την παραγωγή ήταν να χωριστούν οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το «ειδύλλιο» μεταξύ των δύο παικτών έχει… ζωηρέψει έπειτα από την είσοδο του Έλληνα τερματοφύλακα στο παιχνίδι.

Όμως, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στην οικογένεια της Μαριαλένας και του Σάκη, λόγω του άσχημου χωρισμού πριν από την έναρξη του διάσημου ριάλιτι.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr