Αυτό είναι το μοναδικό μέρος στη Γη που θα σωθεί από την… καταστροφή στις 21.12.12

Ασφαλής διαμονή προς 1.500 ευρώ ανά βραδιά!

21.12.12, ναι έρχεται. Επιστήμονες κραυγάζουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, παρόλο που πολλές προφητείες τονίζουν το αντίθετο. Είτε έρθει η πολυαναμενόμενη καταστροφή είτε όχι, ένα είναι το μόνο σίγουρο να θέλετε να γλιτώσετε, ένα μόνο μέρος θα παραμείνει αλώβητο.

Ποιο είναι αυτό;


To χωριό Bugarach, το οποίο βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γαλλία. Πρόκειται για ένα πολύ ήσυχο και μικρό χωριουδάκι 176 μόλις κατοίκων. Φήμες θέλουν αυτό το γαλλικό χωριό να είναι μαγικό καθώς λέγεται ότι ένα κοντινό βουνό έχει μαγικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα οι κάτοικοι τονίζουν ότι μέσα του υπάρχουν άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία θα τους διασώσουν και θα εκκενώσουν με ασφάλεια την περιοχή. Το ''ανάποδο βουνό'' όπως το ονομάζουν έχει προκαλέσει πανικό. Τα χαμηλότερα στρώματα του βράχου είναι κατά ένα παράξενο λόγο μικρότερα από εκείνα στην κορυφή. Το γεωλογικό αυτό παράδοξο είναι αυτό που εξάπτει τη φαντασία του κόσμου.


Οι κάτοικοι βέβαια του Bugarach έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρον την αναπάντεχη φήμη του και είπανε να την εκμεταλλευτούν δεόντως. Έτσι, λοιπόν, αν θελήσετε να πιείτε το νεράκι σας στο γαλλικό χωριό θα το πιείτε προς 15 ευρώ το μπουκάλι. Τώρα αν θέλετε να διανυκτερεύσετε στο... μαγικό χωριό, τότε θα χρειαστεί να πληρώσετε κάτι παραπάνω, αφού οι κάτοικοι θα σας φιλοξενήσουν στη φιλική τιμή των 1.500 ευρώ ανά διανυκτέρευση.


Το εκλεκτό χωριό, θα προστατεύεται από 100 χωροφύλακες από τις 19 έως τις 23 Δεκεμβρίου ώστε να εμποδίσουν την πρόσβαση σε ομάδες φανατικών που θα επιζητήσουν να σωθούν από το μαγικό βουνό. Πάντως προλαβαίνετε να εισέλθετε στο χωριό μέχρι τις 19 Δεκέμβριου. Χρήματα να έχετε... Τι να πεις! Μήπως να ξεκινούσαμε και εμείς μια ανάλογη καμπάνια στην επόμενη καταστροφική ημερομηνία; Μόνο έτσι θα ξεχρεώσει η Ελλάδα...

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τελικά ΔΕ θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 21/12/12 ;

Γιατί θεωρείται ότι στις 21/12/12 έρχεται το τέλος του κόσμου;

Νοστράδαμος: Τι είχε προβλέψει για την κρίση στην Ελλάδα και πόσο μέσα «έπεσε»;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης