Είσαι cooking lover; Στο Νέο Miele Store στη Βούλαθα αναβαθμίσεις την cooking εμπειρία σου

Είσαι cooking lover; Στο Νέο Miele Store στη Βούλαθα αναβαθμίσεις την cooking εμπειρία σου

Αν αναρωτιέσαι πώς η κουζίνα σου θα «αναπνέει» στον ρυθμό της καινοτομίας, η Miele σου έχει την απάντηση.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι για εσένα η μαγειρική; Βγάζεις τη δημιουργικότητά σου στις φουρνιστές σου νοστιμιές, εμπνέεσαι για νέες περιπέτειες καθώς σοτάρεις το κρεμμυδάκι και νιώθεις ευτυχία σε κάθε νόστιμη μπουκιά μιας συνταγής που πέτυχε…Μοιράζεσαι τις δημιουργίες σου, διότι σου αρέσει να νιώθεις πετυχημένη chef και προσκαλείς τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο. Είναι μία από τις επιλογές σου για όλα τα night in σου αλλά και για ένα ραντεβού που θα σε φέρει πιο κοντά με όποιον επιλέγεις να έχεις μαζί σου στο τραπέζι σου. Κρασί, αγαπημένο φαγητό από τα χεράκια σου και το ιδανικό σκηνικό που έχεις στο μυαλό σου είναι έτοιμο.

Ίσως να μην είχες σκεφτεί την εμπειρία συναισθημάτων που σου προσφέρει ο χρόνος που αφιερώνεις στη μαγειρική σου, ωστόσο, οι συσκευές που σου «λύνουν» τα χέρια είναι must για να μπορείς να απολαμβάνεις την cooking routine σου. Τι ζητάς, άλλωστε, από τις συσκευές και τα έπιπλα κουζίνας που επιλέγεις; Καινοτομία και ποιότητα για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις μαγειρικές σου απαιτήσεις και φυσικά, premium design, διότι όταν πρόκειται για τον αγαπημένο χώρο του σπιτιού σου, την κουζίνα σου, δεν χωρούν συμβιβασμοί.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι πώς η κουζίνα σου θα «αναπνέει» στον ρυθμό της καινοτομίας, η Miele σου έχει την απάντηση. Με αφορμή το ολοήμερο conceptevent που οργάνωσε σε συνεργασία με την GruppoCusine, για τα εγκαίνια του πρωτοποριακού, νέου Miele X Gruppo Cucine Concept Store, έδειξε πως το beyondordinary cooking είναι πια ακόμα πιο κοντά σε εσένα και στις μαγειρικές σου εμπειρίες.

IMG_3328.jpeg

Διότι, το «μυστικό» για να μπορείς να ξετυλίξεις τα ταλέντα σου, να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να τις εξελίξεις, για να απολαμβάνεις πραγματικά τη μαγειρική, είναι ένα: Η ολιστική προσέγγιση στο ζήτημα, με τις καινοτόμες, πρωτοποριακές και ποιοτικές συσκευές Miele, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα έπιπλαGruppo Cucine, σχεδιασμένα για να σε υποστηρίζουν και να αναβαθμίζουν την εμπειρία σου.

Η μοναδική και premium cooking εμπειρία που θέλεις να δεις από κοντά και να ζεις κάθε μέρα

Το νέο Miele Store στη Βούλα, άνοιξε για να σου προσφέρει μία ολιστική premium cooking εμπειρία σχετικά με τη μαγειρική, με έξυπνες λύσεις και συσκευές cooking, που αναβαθμίζουν κάθε σου μαγειρική έμπνευση, κάθε σου στιγμή στην κουζίνα σου.

Πώς οι μικρές στιγμές και οι αναμνήσεις που δημιουργείς στην κουζίνα σου, όταν ετοιμάζεις το αγαπημένο φαγητό της κολλητής σου και την περιμένεις να κάνετε catch up ή όταν πλησιάζουν οι γιορτές και ετοιμάζεις το τραπέζι που θα καθίσετε με όλη την παρέα, βάζοντας στο τέρμα το «All I want for Christmas isyou», θα έχουν αξία, αν δεν τις γιορτάσεις πραγματικά;

Η Miele με τη Gruppo Cucine ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν στο νέο κατάστημα μια ολόκληρη εμπειρία, συνδυάζοντας καινοτόμες συσκευές κουζίνας με ξεχωριστά έπιπλα κουζίνας, για να μπορέσεις να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου και να γιορτάζεις κάθε cooking εμπειρία σου με τις πιο καινοτόμες, ποιοτικές και premium design συσκευές. Αξιοπιστία, απόδοση, ακρίβεια και τέλειο αποτέλεσμα είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τις συσκευές που μπορείς να γνωρίσεις, μέσα από εκδηλώσεις και events στο νέο υβριδικό κατάστημα τους.

IMG_3329.jpeg

Πώς η καθημερινότητα σου μπορεί να αλλάξει γρήγορα και «υγιεινά»

Πόσες φορές, ενώ έχεις διάθεση να δοκιμάσεις μία νέα συνταγή που ανακάλυψες, ο χρόνος μπορεί να μην επαρκεί και η υγιεινή διατροφή σου να έρχεται δεύτερη;

Το σκηνικό πια αλλάζει, καθώς το αλλάζει η Miele με τις προηγμένες συσκευές που μπορείς να δεις στο νέο MieleStore Βούλας. Ένα ταξίδι ταχύτητας και υγιεινής διατροφής μπορεί να ξεκινήσει για σένα, στην ίδια την κουζίνα σου, με τους συνδυαστικούς φούρνους ατμού Miele, που μπορούν να σου προσφέρουν τραγανή ζύμη στην αγαπημένη σου πίτσα για τις Παρασκευές που επιλέγεις να περάσεις στο σπίτι αλλά και έντονη γεύση στα συνοδευτικά που ετοιμάζεις ξεχωριστά στο φούρνο με τον πιο υγιεινό τρόπο. Και για να μπορείς να τηρείς ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής, η συσκευή KMDA, που συνδυάζει εστία και απορροφητήρα σε ένα, μπορεί να σου «λύσει» τα χέρια αφού το φαγητό σου θα είναι γρήγορα έτοιμο και με το αποτέλεσμα που είχες στο μυαλό σου.

Και αν ανησυχείς για το πώς θα λειτουργήσουν αρμονικά οι συσκευές Miele μεταξύ τους, αρκεί να κατεβάσεις το Miele App ή να ρωτήσεις τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης στο νέο κατάστημα. Η κουζίνα που ονειρεύεσαι βρίσκεται… μία επίσκεψημακριά: Στο νέο Miele x Gruppo Cucine. Γράμμου 9 & Λευκάδος, Βούλα - Save the location!

IMG_3330.jpeg

Tο νέο Miele Store στη Βούλα μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σου και να αναβαθμίσει την cookingεμπειρία σου με τις λύσεις τεχνολογίας που σου προσφέρει. Μην το καθυστερείς άλλο, μία επίσκεψη θα σε πείσει για να γίνεις μια ολοκληρωμένη cooking loverκι εσύ!