Μουστοκούλουρα, από τον Γιώργο Τσούλη

Μουστοκούλουρα, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Μπορούμε να προσθέσουμε 70γρ. σταφίδες στη ζύμη άμα θέλουμε. Πολύ βασικό: δεν ζυμώνουμε τη ζύμη πάρα πολύ.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό. Αλεύρι γοχ
80 γρ. Νερό
160 γρ. Ελαιόλαδο
250 γρ. Πετιμέζι
200 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
80 γρ. Κόκκινο κρασί
2 κ.γ. Χυμό λεμόνι
1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. Σόδα
1,5 κ.σ. Κανέλα σκόνη
1 κγ. Γαρύφαλλο σκόνη

Σουσάμι για το πασπάλισμα

Δες τη συνέχεια της συνταγής στο giorgostsoulis.com