Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπιτάκια

3 SHARES

Αν χρειαστεί νερό όταν ρίξουμε τις χυλοπίτες, προσέχουμε να είναι ζεστό.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους

500 γρ. χυλοπιτάκι

1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

6-7 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.σ. πελτέ

1 ξυλάκι κανέλας

½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

3 φύλλα δάφνης

1 κύβο ζωμό βοδινού

Διάβασε τη συνταγή στο giorgsotsoulis.com

3 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ