Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπιτάκια
QUEEN.GR
Αν χρειαστεί νερό όταν ρίξουμε τις χυλοπίτες, προσέχουμε να είναι ζεστό.
ΥΛΙΚΑ
1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους
500 γρ. χυλοπιτάκι
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.σ. πελτέ
1 ξυλάκι κανέλας
½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
3 φύλλα δάφνης
1 κύβο ζωμό βοδινού
Διάβασε τη συνταγή στο giorgsotsoulis.com
Related
Bloggers
01
10