Συνταγή για cupcakes με σοκολάτα και μπανάνα (κανείς δεν λέει όχι σε αυτόν τον συνδυασμό)

Φτιάξε κι εσύ αυτά τα πεντανόστιμα και αφράτα cupcakes.

Αν ψάχνεις να βρεις νέες ιδέες για το πρωινό σου γεύμα, αυτή η συνταγή για vegan, χωρίς γλουτένη, σοκολατένια cupcakes με μπανάνα και βρώμη θα γίνουν τα αγαπημένα σου!

Ξεκίνα τη μέρα σου με μια υγιεινή και χορταστική συνταγή, την οποία θα λατρέψεις. Αυτά τα cupcakes είναι έτοιμα σε 30 λεπτά, είναι θρεπτικά και περιέχουν την αγαπημένη σε όλες μας σοκολάτα.

Η απόλυτη συνταγή για καλοκαιρινή τάρτα με γιαούρτι και φράουλες

Υλικά:

  • 1⁄2 μπανάνα
  • 1⁄2 φλιτζάνι βρώμη
  • 1⁄4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1⁄8 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • 1⁄4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας αγαύη
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ξηρών καρπών
  • 1⁄3 φλιτζάνι νερό (ή γάλα χωρίς λακτόζη)
  • 1⁄2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
  • 1 κουταλιά της σούπας vegan κομματάκια σοκολάτας

Για το topping:

  • 1⁄2 κουταλάκι του γλυκού λευκή ζάχαρη
  • 1⁄8 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Εκτέλεση:

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
2. Βάζουμε την μπανάνα, το βούτυρο ξηρών καρπών, τη βρώμη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το μπέικιν πάουντερ, την αγαύη, το νερό και τη βανίλια σε ένα μπλέντερ και ανακατεύουμε καλά.
3. Ρίχνουμε τη ζύμη σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη βρώμη με κομματάκια σοκολάτας και ζάχαρη-κανέλα.
4. Ψήνουμετη για περίπου 25 λεπτά και απολαμβάνουμε!

Πηγή φωτογραφιών: @_thekitchenconversation

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης