Η απόλυτη ευτυχία σε ένα... μπουσούλημα!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Ελπίζω να σας πετυχαίνω σε κάποια παραλία ή να ετοιμάζεστε για διακοπές!

Εμείς γυρίσαμε από την αγαπημένη μας Άνδρο όπου μείναμε λίγες μέρες μετά το γάμο μαζί με τον μικρό να κάνουμε λίγα μπανάκια και να ξεκουραστούμε!

Τις ημέρες λοιπόν που μείναμε, παρατήρησα ότι ο Ιασωνάκος άρχισε να προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του μπουσουλήματα! Η χαρά μου απερίγραπτη όπως καταλαβαίνετε, αλλά και η συγκίνηση μου επίσης! Είναι φοβερό ποσό γρήγορα μεγαλώνουν! Μόλις πριν 9,5 μήνες ήρθε στη ζωή και τώρα προσπαθεί να μπουσουλήσει! Μου το έλεγαν όλες οι μαμάδες πως μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και δεν τις πίστευα! Φυσικά οι μαμάδες ξέρουν καλύτερα! Βέβαια κάποια μωράκια μπουσουλάνε και νωρίτερα αλλά εμείς επειδή είμαστε λίγο αναπτυγμένοι στα κιλά μας (αισίως έχουμε φτάσει τα 11!!), αργήσαμε να ξεκινήσουμε!

Για να μπορεί να κινείται πιο άνετα και να έχει μεγαλύτερη ελευθέρια κινήσεων , του πήρα τις πάνες - βρακάκι Pampers pants ! Τις είχε πάρει και η κουμπάρα μας για τις δίδυμες κορούλες της και μου τις πρότεινε ανεπιφύλακτα! Είδα λοιπόν πως κουνάει πιο άνετα τα ποδαράκια του και κάνει μεγαλύτερη κίνηση ! Νομίζω το βολεύτηκε και εκείνος γιατί συνήθως μουρμουράει και γκρινιάζει στην αλλαγή πάνας αλλά με τα Pampers pants μη σας πω ότι γέλαγε κιόλας την ώρα που τα έβαζα κι έβγαζα! Το είδε σαν παιχνίδι! Εύκολα και γρήγορα κάνουμε τις αλλαγές μας και ο μικρός ευχαριστιέται να κυλιέται στο χαλάκι που του έχω πάρει και να προσπαθεί να φτάσει εμένα ή τα παιχνίδια του ! Εγώ φυσικά είμαι ήσυχη από ανεπιθύμητες διαρροές καθώς τα Pampers pants παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, και μπορώ να χαρώ μαζί του τις καινούριες στιγμές απόλαυσης που μου χαρίζει!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVLOG

Fit your life the easy way!

ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματα σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram : Maria_louiza_real και Facebook : Maria Louiza vourou

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης