Οι αγαπημένες γούνινες μπότες των celebrities μίκρυναν και είναι ό,τι πιο cool μπορείς να φορέσεις

Το shoe trend που έχουν αγαπήσει οι stars.

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το τέλος του πρώτου μήνα αυτής της νέας χρονιάς. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα φροντίζουμε να ενημερωθούμε για όλες τις τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ κατά τη διάρκεια του 2021. Όπως φαίνεται μέχρι σήμερα, ένα συγκεκριμένο shoe trend έχει αγαπηθεί πολύ από τις celebrities.

Ο λόγος για τις mini Ugg boots, τις γνωστές γούνινες μπότες σε νέα όμως εκδοχή. Το μέγεθός τους μίκρυνε αρκετά και πλέον είναι αρκετά πιο κοντές φτάνοντας στο ύψος του αστραγάλου. Πολλά από τα αγαπημένα μας topmodels (Irina Shayk, Joan Smalls, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski) έχουν συλληφθεί στο φωτογραφικό φακό με το συγκεκριμένο υπόδημα που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει έντονα φέτος.

Ζεστές, άνετες και στυλάτες αποτελούν ιδανική πρόταση για τις κρύες αυτές ημέρες του χειμώνα. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι πως μπορούν να φορεθούν με κολάν, φόρμες, τζιν παντελόνι και ό,τι άλλο σου αρέσει για να ολοκληρώσουν κομψά κάθε ντύσιμο. Στην επίσημη ιστοσελίδα του brand θα τις βρεις σε αρκετά χρώματα ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στυλ.

Δες επίσης: 5 τρόποι για να δείχνεις επαγγελματίας όταν κάνεις zoom call στο κρεβάτι

Η Irina Shayk.

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest @instyle

Η Joan Smalls.

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest @femestella



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης