5 τρόποι για να δείχνεις επαγγελματίας όταν κάνεις zoom call στο κρεβάτι

5 τρόποι για να δείχνεις επαγγελματίας όταν κάνεις zoom call στο κρεβάτι

Η τηλεργασία συνεχίζεται, γι' αυτό και βρήκαμε μερικές συμβουλές που θα σε κρατήσουν κομψή και περιποιημένη ανά πάσα στιγμή.

Το lockdown που συνεχίζεται με σθεναρούς ρυθμούς έχει μεταφέρει την εργασία μεγάλης μερίδας του κόσμου στο σπίτι. Πολύ πιθανόν ως παθούσα να καταλαβαίνεις ακριβώς σε ποια κατάσταση αναφερόμαστε. Το πρωινό ξύπνημα διαδέχεται ο καφές στην κουζίνα και έπειτα η εκ νέου ανάληψη μίας βολικής θέσης στο κρεβάτι ώστε να περάσουν οι ώρες της βάρδιας. Το θέμα, όμως, είναι να νιώθεις καλά ακόμα και κάτω από τα σεντόνια. Και αυτό είναι κάτι μπορεί να συμβεί όταν ξέρεις ότι συνεχίζεις να δείχνεις επαγγελματίας ακόμα και κρατώντας το laptop στα πόδια.

Επειδή η τηλεργασία δείχνει να έχει ακόμα πολύ μέλλον, η προσοχή σου πρέπει να απομακρυνθεί από τη μέρα προς μέρα προσμονή της επιστροφής στο γραφείο και να στραφεί προς τη βελτίωση των συνθηκών στο σπίτι. Να μεταφέρεις ακριβώς αυτόν τον αέρα επαγγελματία που είχες γύρω σου στην εταιρεία στα zoom calls και στα meetings, χωρίς να χρειάζεται καν να σηκωθείς από το κρεβάτι.

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις 5 τρόπους για να δείχνεις πάντα κομψή και professional όταν έχεις το laptop σου αγκαλιά και η κάμερα είναι ανοιχτή και έτοιμη και συζητήσεις.

Δες επίσης: Το Ath-Flow είναι η νέα μεγάλη τάση που θα βαρεθείς να παρατηρείς φέτος