Η φούστα της Rihanna είναι πιο κοντή και από της Sharon Stone στο Βασικό Ένστικτο

Άλλη μία εμφάνιση που άφησε το κοινό της άφωνο.

Η Rihanna είναι ένα fashion icon. Δε χρειάζεται να περάσει πολλή ώρα για να καταλήξει κάποιος σε αυτό το συμπέρασμα και να της αποδώσει τον τίτλο. Θυμόμαστε κάποιες φορές από πού ξεκίνησε και πραγματικά η απόσταση που έχει διανύσει από τα πρώτα της βήματα μέχρι σήμερα είναι απλά τεράστια.

Τότε ήταν το κορίτσι που φορούσε jeans και cropped top, ακόμα και στα πιο επίσημα γεγονότα. Προς υπεράσπισή της, βέβαια, η μόδα αυτά επέτασσε στις stars της γενιάς της και, μάλιστα, αποτελούσαν hot outfits σε όποιο χαλί κι αν εμφανίζονταν.

Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, η Riri άρχισε να βελτιώνει και να εξελίσσει το στυλ της. Τα denim διαδέχθηκαν τα αέρινα φορέματα και τα σχέδια που αναδείκνυαν τις καλλίγραμμες αναλογίες της. Ώσπου τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η αγαπημένη τραγουδίστρια απλά ορίζει τις τάσεις. Παίρνει στοιχεία από τα trends των ημερών, τα προσαρμόζει με δικό της τρόπο, προσθέτει στοιχεία και καταλήγει να δημιουργεί δικές της τάσεις.


Μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, ωστόσο, τράβηξε λίγο περισσότερο την προσοχή. Η Rihanna εμφανίστηκε με μία total black εμφάνιση και το βλέμμα μας στάθηκε κατευθείαν στη φούστα που επέλεξε να το απαρτίσει. Εκτός από το ότι είναι ένα super mini σχέδιο, έχει και κοψίματα στα πλάγια δημιουργώντας το πιο σέξι αποτέλεσμα.

Φυσικά, το λαμπερό κορίτσι είναι πάντα εξαιρετικό σε ό,τι εμφάνιση και να κάνει, γι' αυτό και στην παρακάτω gallery θα δεις περισσότερα look της.

Δες επίσης: Το αγαπημένο shoe trend των 00s είναι και πάλι στη μόδα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης