Το αγαπημένο shoe trend των 00s είναι και πάλι στη μόδα

Το αγαπημένο shoe trend των 00s είναι και πάλι στη μόδα

Αγαπημένες celebrities επιλέγουν τη συγκεκριμένη τάση επανειλημμένα.

Είναι φορές που απλά πηγαίνουμε στα ντουλάπα μας και ασχολούμαστε με τη διάρθρωσή της. Η ηρεμία που αποπνέει η οργάνωση των πραγμάτων που τόσο αγαπάμε μπορεί ακόμα και να μας φτιάξει τη διάθεση. Σίγουρα, πάντως, η προσθήκη νέων αποκτημάτων έχει βρει έναν υπέροχο τρόπο να το κάνει και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το shopping έχει συνδεθεί με μία μορφή ψυχοθεραπείας.

Όσον αφορά στο θέμα των υποδημάτων, τα τελευταία χρόνια έδειξαν να ευνοούν τις πιο κλειστές και μυτερές ή τετραγωνισμένες μύτες δημιουργώντας μία έμφαση στις πιο κομψές και classy γραμμές, ιδανικές για pencil παντελόνι ή φόρεμα.

Αυτούς τους μήνες, όμως, ένα shoe trend που είχε ξεχωριστή θέση στις εμφανίσεις σου μέσα στα 00s είναι και πάλι στη μόδα, με τις αγαπημένες σου celebrities να έχουν ήδη δηλώσει την αποδοχή τους.

https://www.instagram.com/p/CDjeSIbF-wp


Συγκεκριμένα, ονόματα, όπως η Sarah Jessica Parker και η Sofia Vergara δημιουργούν outfits με peep toe παπούτσια, ανασύροντας πιο νεανικές και μοντέρνα vintage πινελιές του παρελθόντος. Σαφώς είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να φορέσουμε «ανοιχτά» παπούτσια τώρα που ο καιρός φτιάχνει, ωστόσο δεν περιμέναμε αυτήν την επάνοδο, η οποία αποτελεί έκπληξη.

Τα εν λόγω παπούτσια συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα -φορέματα, παντελόνια, σορτσάκια- και μέσα στους επόμενους μήνες δε θα χορταίνεις να τα φοράς, αφού είναι και στυλάτα και πρακτικά.

https://www.instagram.com/p/CNENL1NnFWl


Δες επίσης: Τα υπέροχα σκουλαρίκια της Kate Middleton κοστίζουν μόλις 20 ευρώ