Η Emily Ratajkowski φόρεσε την πιο κομψή φούστα και στοιχίζει μόνο 33 ευρώ

Το λαμπερό μοντέλο αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται απαραίτητα μεγάλο budget για να δείχνεις κομψή.

Θα ήταν μεγάλο ψέμα να πούμε ότι η Emily Ratajkowski δεν δείχνει υπέροχη σε κάθε ρούχο. Το διάσημο μοντέλο διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της αφού έγινε πρόσφατα μανούλα στο πρώτο της παιδί.

Ειλικρινά δεν μας κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι η Emily έχει ανακτήσει πλήρως την καλλίγραμμη σιλουέτα της (σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα) και τολμά να επιλέγει στενά ή mini ρούχα για τις καθημερινές της εμφανίσεις.

Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει αναλογίες που κόβουν την ανάσα ακόμη και μετά την γέννα. Την ίδια ώρα, η Emily είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις προσωπικές της στιγμές. Έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε πρώτες όλα τα κομψά outfits που επιλέγει και φυσικά να αντλήσουμε έμπνευση από εκείνη σε θέματα μόδας.

Πριν λίγες ώρες, το topmodel μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram όπου την βλέπουμε κατά τη διάρκεια της βόλτας της στην εξοχή. Κομψή και στυλάτη όπως πάντα, έκανε μια εμφάνιση σε neutral αποχρώσεις φορώντας μπεζ πουκάμισο, λευκή ριγέ φούστα και άσπρα sneakers.

Το look της ολοκλήρωσαν μια καπαρντίνα που βλέπουμε να κρατά στο χέρι, τα γυαλιά ηλίου και φυσικά η μάσκα προστασίας της. Αυτό που μας εξέπληξε όμως θετικά είναι η επιλογή της Emily όσον αφορά τη φούστα αφού ανήκει σε ένα από τα πιο γνωστά brand και η τιμή της είναι πολύ προσιτή.

Δες επίσης: Pastel Rules! Tσάντες, αξεσουάρ και ρούχα στις πιο girly αποχρώσεις της σεζόν

Το topmodel ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία σε Instagram-story.

Εμείς εντοπίσαμε την φούστα της την οποία μπορείς να κάνεις δική σου με ένα κλικ εδώ.

Πηγή φωτογραφιών: @emrata

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης