Pastel Rules! Tσάντες, αξεσουάρ και ρούχα στις πιο girly αποχρώσεις της σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Pastel Rules! Tσάντες, αξεσουάρ και ρούχα στις πιο girly αποχρώσεις της σεζόν

Ένα ελληνικό brand δημιουργεί μία ολοκληρωμένη συλλογή για όσες αγαπούν το χρώμα και τη ρομαντική πλευρά τους.

Το brand, La Chaine, μπορεί να νομίζεςι πως δεν το γνωρίζεις… μέχρι να δεις την πιο Instagrammable τσάντα της περσινής σεζόν, πάνω στην οποία «έχεις πέσει» σίγουρα σκρολάροντας στο news feed σου. Ο λόγος για την ομώνυμη, La Chaine, ένα item με χοντρή αλυσίδα σε backet σχέδιο ή σε σχήμα ημισέλινου που φάνηκε να μην λείπει από καμία updated ντουλάπα.

https://www.instagram.com/p/CNnlCIalwla
lachaine 1
lachaine 7

Για τη νέα αυτή σεζόν, το ελληνικό brand La Chaine, εμπλουτίζει το portfolio τoυ, ανανεώνοντας όχι μόνο την συλλογή των αξεσουάρ, αυτή δηλαδή που το καθιέρωσε στον χώρο της μόδας, αλλά και παρουσιάζοντας νέες προσθήκες, για να ολοκληρώσει την γκαρνταρόμπα κάθε ενημερωμένης γυναίκας. Η νέα collection, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, ήρθε για να φέρει την άνοιξη αλλά και τη χαρά, που τόσο έχουμε ανάγκη, με μοναδικά pastel χρώματα και 70s διάθεση, σε αξεσουάρ όπως τσάντες και ζώνες αλλά και μία ολοκληρωμένη σειρά ρούχων!

Το όνομα αυτής; «I will make you proud»… κάτι δηλαδή που πρέπει να λέμε όλες στον καθρέφτη πριν ξεκινήσουμε τη μέρα μας, είτε είμαστε λάτρεις των παστέλ είτε όχι. Στόχος αυτής της καμπάνιας είναι να εμπνεύσει κάθε κοπέλα να ακολουθήσει το όνειρο της και να μην αφήσει τίποτα να βρεθεί εμπόδιο στο να κάνει περήφανους τους ανθρώπους πoυ αγαπά αλλά κυρίως, τον ίδιο της τον εαυτό!

H S/S 2021 collection του brand αποτελείται από την τσάντα Kallisti, σε τέσσερα νέα χρώματα: Pink, Pistachio, Yellow, Light Blue άλλα φυσικά και τα statement χρώματα Nude, White & Black. Όλες οι τσάντες είναι κατασκευασμένες από vegan leather, ακολουθώντας όχι μόνο τις τάσεις της εποχής αλλά και τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών για μία πιο βιώσιμη γκαρνταρόμπα που είναι ωφέλιμη όχι μόνο για το στυλ μας αλλά και για το πλανήτη. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα! Αέρινα φορέματα, αποκαλυπτικές δημιουργίες, comfy κομμάτια και cool tops με το σημείο κατατεθέν του brand, τους κρίκους μιας αλυσίδας. Όλα είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά. Αν θες, λοιπόν, να ντυθεί στα χρώματα της άνοιξης αλλά ταυτόχρονα να ενισχύσεις στην οικολογική σου συνείδηση κάνοντας μία ακόμα αγορά που τη «δικαιώνει»… ξέρεις πού πρέπει να απευθυνθείς!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 λαμπάδες για εσένα (ίσως και για το βαφτιστήρι σου)