H μελαγχολική ιστορία πίσω από το floral φόρεμα της βασίλισσας Ελισάβετ

Νατάσσα Σχοινά

Η βασίλισσα εμφανίστηκε στην Κρατική Έναρξη του Κοινοβουλίου, αλλά το outfit της ξεχώρισε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Στις 11 Μαΐου, η Κρατική Έναρξη του Κοινοβουλίου σηματοδότησε την έναρξη μίας συνόδου του Κοινοβουλίου της Αγγλίας, η οποία συμπεριέλαβε και έναν λόγο από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ. Το παρόν γεγονός αποτέλεσε το πρώτο επίσημο event στο οποίο εκείνη παρευρέθηκε μετά τον θάνατο του συζύγου της, Δούκα του Εδιμβούργου, στις 9 Απριλίου.

Πέρα από αυτό, όμως, η περίσταση σήμανε και την επιστροφή της στο Λονδίνο μετά από σχεδόν έναν χρόνο έξω από το Παλάτι του Buckingham, καθώς λόγω της πανδημίας, αναγκάστηκε να πάρει πιο αυστηρά μέτρα ώστε να βρίσκεται μακριά από τον κόσμο.




Πίσω από αυτήν της τη σημαντική εμφάνιση βρίσκεται μία πολύ ιδιαίτερη και στενόχωρη ιστορία. Η Ελισάβετ αποφάσισε να φορέσει ένα floral φόρεμα με κίτρινες και λαδί λεπτομέρειες κάτω από το γκριζωπό της παλτό -σχέδιο της προσωπικής της βοηθού, Angela Kelly-. Η επιλογή της, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Το ίδιο ακριβώς ρούχο φόρεσε και για το πορτραίτο που δημιουργήθηκε τον περασμένο Ιούνιο ως εορτασμό των 99ων και τελευταίων γενεθλίων του πρίγκιπα Φιλίππου. Μοναδική διαφορά το ότι τότε δεν το συνόδευσε με το παλτό.

Πάνω στο φόρεμα τοποθέτησε μία καρφίτσα, δώρο των γονιών της, ολοκληρώνοντας με νοσταλγία την ιδιαίτερα σημαντική εμφάνιση.

Ξέρεις, επίσης, γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάντα μαζί της μαύρα ρούχα;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης