Τράβηξε όλη την προσοχή πάνω σου φέτος το καλοκαίρι με αυτά τα funky γυαλιά ηλίου

Sabine Camhi

Χάρη στους celebrities, τα vintage γυαλιά ηλίου είναι το πιο δημοφιλές fashion item του καλοκαιριού!

 

Μετά από ένα χρόνο αυτοπεριορισμού και εργασίας από το σπίτι, η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα έρχεται μαζί με την άνοδο μιας πιο funky αισθητικής. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φόρμες και οι πιτζάμες αντικαθίστανται από πιο εντυπωσιακά ρούχα. Αυτό σίγουρα αρμόζει και στον τομέα των αξεσουάρ, αφού τα γυαλιά ηλίου είναι το τελευταίο fashion item που δέχτηκε μια παιχνιδιάρικη ανανέωση.

Ειδικά στην Ελλάδα, τα γυαλιά ηλίου είναι ένα all-year-round must have αξεσουάρ και ο πιο κομψός τρόπος να αναβαθμίσεις αμέσως ένα σύνολο. Το καλοκαίρι όμως, γίνονται απαραίτητα τις περισσότερες ώρες της μέρας γι’ αυτό έχεις την απόλυτη δικαιολογία να επενδύσεις σε αυτά.

Πέρασαν όμως οι μέρες των μινιμαλιστικών γυαλιών ηλίου εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90. Φέτος καλωσορίζουμε τα trendy γυαλιά ηλίου με vintage αναφορές. Τα oversized γυαλιά ηλίου με τετράγωνο σχήμα που μας φέρνουν πίσω στη δεκαετία του ’70 και τα σχέδια χωρίς σκελετό με φακούς σε παστέλ αποχρώσεις έχουν αγαπηθεί από celebrities, και κορίτσια της μόδας, όπως η Dua Lipa και η Kaia Gerber.

Αυτά τα γυαλιά δεν θα προστατέψουν μόνα τα μάτια σου από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, αλλά θα ολοκληρώσουν και την εμφάνισή σου με ένα πολύ cool άγγιγμα. Εμπνεύσου, λοιπόν, για τα δικά σου looks με μερικά από τα στυλ που θα δεις στην gallery παρακάτω.

Δες επίσης: Kate Middleton: Με αυτό το σύνολό της τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης