Kate Middleton: Με αυτό το σύνολό της τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Sabine Camhi
Kate Middleton: Με αυτό το σύνολό της τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Kate Middleton μας θυμίζουν συχνά τις εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Το στυλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 και του '90 θα είναι πάντα στη μόδα και η Kate Middleton το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Την περασμένη Δευτέρα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα μπλε-ρουά σύνολο που είχε εντυπωσιακή ομοιότητα με ένα που φόρεσε η πεθερά της 30 χρόνια πριν.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, με τον πρίγκιπα William, η Kate φόρεσε ένα μπλε σακάκι από τα Zara, με χρυσά κουμπιά και μια ασορτί πλισέ φούστα από το Βρετανικό brand, Hope. Ενώ η εκδοχή της Νταϊάνα, την οποία μας έδειξε σε ένα ταξίδι τητ το 1992, περιλάμβανε επίσης ένα σακάκι με χρυσά κουμπιά και μια πλισέ φούστα, εκείνο το look ήταν πιο κοντά με το στυλ της εποχής και ήταν λίγο oversized, αντί για εφαρμοστό. Επιπλέον, η Middleton επέλεξε να συνδυάσει το look με καφέ καστόρινες γόβες και ασορτί τσάντα-φάκελο, ενώ η Νταϊάνα κράτησε όλο το σύνολό της μπλε, από τα ρούχα μέχρι και τα αξεσουάρ της.


https://www.instagram.com/p/CPRPGDulS4s

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Middleton έχει αναδημιουργήσει μια εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το βελούδινο, στράπλες φόρεμα της Middleton στα βραβεία Sun Military Awards 2011 έμοιαζε με μια μοντέρνα απόδοση του outfit που φόρεσε η πεθερά της στο Goldsmith's Hall του Λονδίνου το 1981. Επίσης, το 2018, η Middleton φόρεσε ένα μπλε πουά φόρεμα με έναν άσπρο γιακά για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, το οποίο ήταν η σύγχρονη εκδοχή αυτού που φόρεσε η Νταϊάνα το 1985.

Έναν χρόνο μετά, το 2019, η Δούκισσα εμφανίστηκε να αφήνει την πριγκίπισσα Charlotte στο σχολείο, ενώ φορούσε ένα ροζ, φλοράλ φόρεμα που έμοιαζε πολύ με αυτό που φόρεσε η Νταϊάνα για να αφήσει τον Πρίγκιπα Χάρι στο σχολείο το 1992.

Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο μπροστά ήταν η αείμνηστη πριγκίπισσα στο θέμα της μόδας και πως οι εμφανίσεις της αποτελούν επιρροή για πολλές γυναίκες ακόμη και σήμερα. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις εμφανείς ομοιότητες στις εμφανίσεις των δύο γυναικών.

Δες επίσης: Αυτές οι celebrities αποδεικνύουν πως το ροζ είναι το χρώμα του καλοκαιριού