Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο ενημερωμένο combo με δερμάτινο παντελόνι

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo: Instagram/@mariampekatwrou

Κρύο, χιόνι και βροχή; Υπάρχει τρόπος να δείχνεις στυλάτη ακόμη και εν μέσω κακοκαιρίας.

Η μέρα μας βρήκε με κρύο και χιονοπτώσεις, με πολλές περιοχές της χώρας να έχουν ντυθεί στα λευκά και τις θερμοκρασίες να είναι ιδιαίτερα χαμηλές.
Όσες από εμάς δεν έχουν την τύχη να μπορούν να παραμείνουν στο σπίτι, μιας και το work from home είναι η νέα αγαπημένη μας συνήθεια, πρέπει να ντυθούν ζεστά και πρακτικά συνδυάζοντας την άνεση και το στυλ.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, κατά την γνώμη μας τίποτα πιο ζεστό και comfort για μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα από το δερμάτινο παντελόνι μας. Όποια γραμμή και αν ταιριάζει στο σωματότυπο σου, το δερμάτινο παντελόνι υπάρχει σίγουρα στην ντουλάπα σου σε μαύρο κατά προτίμηση χρώμα.

Σε γενικές γραμμές το δέρμα και το leather like αποτέλεσμα ήταν μία από τις τάσεις του χειμώνα που κατέκλυσαν το street style και όχι άδικα, αφού εκτός από το πρακτικό της υπόθεσης, η όψη του δέρματος έχει την ικανότητα να κάνει ένα look να δείχνει αμέσως πιο φίνο και ακριβό.

Η Μαρία Μπεκατώρου συνδύασε έξυπνα το δερμάτινο παντελόνι της

Η αγαπημένη μας Μαρία Μπεκατώρου απογείωσε το combo δερμάτινο παντελόνι-πλεκτό, επιλέγοντας μια loose ζακέτα με ενδιαφέροντα σχέδια και patterns, με κυρίαρχο χρώμα το μπλε και τις μαύρες λεπτομέρειες. Η ίδια φόρεσε αυτό το cozy cardigan χαμηλά στους ώμους, μαζί με ένα απλό λευκό tank top.

To μαύρο δερμάτινο παντελόνι της ήταν σε ίσια γραμμή με τις δύο χαρακτηριστικές ραφές του να μακραίνουν τα πόδια. Ένα trick που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σε άλλα υφασμάτινα παντελόνια, επιλέγοντας για παράδειγμα ένα σχέδιο με τσάκιση.



Η μαύρη ασορτί ζώνη με τα μεταλλικά τρουκς έδωσε το απαραίτητο edginess, τονίζοντας παράλληλα θηλυκά την μέση και δίνοντας σχήμα στην όλη σιλουέτα του outfit.

Όταν, λοιπόν, το κρύο κάνει την εμφάνιση του συνδύασε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι σου με ένα ιδιαίτερο cardigan ή ένα χοντρό, cozy πουλόβερ με χρώμα, βάλε το oversized παλτό σου και απογείωσε το casual chic όπως η Μαρία.

Διαβάστε επίσης:

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το καπέλο που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο

Μαύρο κοστούμι: Οι πασαρέλες το ανέδειξαν σε κορυφαία τάση και αυτή τη σεζόν

Τα 5 κορυφαία bag trends που ξεχωρίσαμε στo street style του ανοιξιάτικου Paris Fashion Week

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης