Τα 5 κορυφαία bag trends που ξεχωρίσαμε στo street style του ανοιξιάτικου Paris Fashion Week

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 κορυφαία bag trends που ξεχωρίσαμε στo street style του ανοιξιάτικου Paris Fashion Week
Photo: Imax Tree

Οι πιο ενημερωμένες τσάντες της άνοιξης όπως τις είδαμε στους δρόμους του Παρισιού. 

Οι τσάντες είναι το απόλυτο γυναικείο φετίχ (οκ, μετά τα παπούτσια). Πάντα υπήρχε η αδυναμία στις περισσότερες από εμάς για το τι τσάντα θα συνδυάσουμε με το κάθε σύνολο, ειδικά παλιότερα, όταν τα trends ήθελαν την τσάντα και τα παπούτσια σε απόλυτο matching.


Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει σήμερα, με την παγκόσμια μόδα να έχει σπάσει τα δεσμά και τις αυστηρές οδηγίες για το τι είναι appropriate και τι όχι, με το styling να απελευθερώνεται πλήρως και να γίνεται πιο δημιουργικό από ποτέ.

Paris str F22 0014


Τις τελευταίες, μάλιστα, σεζόν παρατηρούμε την άνοδο των bag trends στην κορυφή των προτεραιοτήτων των fashion insiders, με τις πιο stylish celebrities να επενδύουν στις πιο statement τσάντες των κορυφαίων οίκων. Εξάλλου, μια τσάντα έχει όντως την ικανότητα να μεταμορφώσει ένα look και να κάνει την διαφορά χωρίς περιττά στοιχεία και accessorizing.

Photo: Imax Tree


Καθώς, λοιπόν, η Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι βρίσκεται σε εξέλιξη, το street style αποτελεί για ακόμη μια φορά το κυριότερο inspiration της άνοιξης, αφού στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας βλέπουμε όλα τα latest items των μεγαλύτερων οίκων.

Έτσι, μεταξύ άλλων το fashion team του Queen.gr ξεχώρισε τις 5 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη του 2022:


1. Cross body
Οι τσάντες που φοριούνται χιαστί είναι ότι πιο άνετο μπορούμε να βάλουμε στην καθημερινότητα μας. Οι πιο σύγχρονες μάλιστα εκδοχές τους με έντονα χρώματα, statement logos και μεταλλικές λεπτομέρειες έχουν γίνει αγαπημένες ακόμη και των γυναικών που αγαπούν το κλασικό ντύσιμο. Σε μεσαίο μέγεθος, χωράνε όλα τα απαραίτητα και, ευτυχώς για εμάς, θα συνεχίσουμε να τις φοράμε και αυτή την άνοιξη.

jeannedamas basket bag


2. Basket bag
Από την στιγμή που η Jane Birkin φόρεσε το καλάθι της σαν τσάντα στα 70s, η basket bag έγινε η αγαπημένη των Γαλλίδων, οι οποίες και φημίζονται για το effortless coolness τους. Στους δρόμους είδαμε κυρίως την μεγάλη τσάντα καλάθι της Loewe και του Jacquemus. Εσύ μπορείς, ωστόσο, να υιοθετήσεις την τάση επενδύοντας ελάχιστα χρήματα σε ένα no name απλό καλάθι, που θα βάλεις ακόμη και ,με το πρωινό office look σου. Τόλμησε το !

Photo: Instagram/@jeanedamas

3. Shopping bag
Η μεγάλη υφασμάτινη tote θα είναι η αιώνια αγαπημένη μας, το κομμάτι hero της καρδιάς μας που δεν φαίνεται να χάνει έδαφος ανάμεσα σε όλα αυτά τα νέα σχέδια. Εάν ψάχνεις την επόμενη αγορά σου, τότε μία denim tote είναι ιδανική για φέτος.

4. Tiny Mini bags
Οι μικρές τσάντες είναι απόλυτα fashionable. Αυτό είναι γνωστό. Η ερώτηση φέτος είναι πόσο μικρές; Όσο πιο μικρές μπορείτε να φανταστείτε. Οι μικροσκοπικές τσάντες του 2022 που είδαμε και στους δρόμους του Παρισιού θέλουν μάλλον να αφήσουμε το κινητό μας στο σπίτι, παίρνοντας μαζί μας μόνο το κραγιόν μας.


https://www.instagram.com/p/CafSEeaolQI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


5.Hobo bags
Αυτό το στυλ τσάντας θυμίζει μισοφέγγαρο και μπορεί να το δεις σε διάφορα μεγέθη, αλλά αυτό που κυριαρχεί στο street style είναι η μεσαία εκδοχή του, με τα σχέδια των Coperni και Bottega Veneta να είναι πιο hot από ποτέ. Επιλέξτε έντονα χρώματα για updated εμφανίσεις.


https://www.instagram.com/p/Ca1rU8zgNq2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε επίσης:

8 στυλ παπουτσιών που πρέπει να έχει φορέσει κάθε γυναίκα πριν κλείσει τα 30

Φόρεμα και παντελόνι: Ο συνδυασμός της νέας σεζόν που επανέρχεται από τα 00s

7 fashion items που θα απογειώσουν τα ανοιξιάτικα σύνολά σου