Η Ζέτα Μακρυπούλια με το κίτρινο jacket που θα βάλεις την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo: Instagram/@zetamakripoulia

Τώρα που ήρθαν οι πρώτες λιακάδες είναι καιρός για βόλτες με στυλ και ανανεωμένη διάθεση.

Ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες και έτσι όλοι σπεύσαμε να το ανακηρύξουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο της άνοξης. Με την ευκαρία του τριήμερου πολλοί φύγαμε από την πόλη, αλλά και όσοι μείναμε φροντίσαμε να απολαύσουμε τον όμορφο καιρό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ακριβώς το ίδιο, αφού η γνωστή ηθοποιός έκανε τις βόλτες της με το ποδήλατο στην πόλη, ένα χόμπι που όπως φαίνεται αγαπά πολύ. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε και κάποιες από τις χαλαρές στιγμές της, ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες με το ποδήλατο της.

Εκτός, από την ίδια την πανέμορφη Ζέτα, ξεχωρίσαμε φυσικά και το stylish sporty chic σύνολο της, που έκλεψε τα βλέμματα με τα υπέροχα χρώματα και την χαλαρή, effortless αισθητική του. Στην καθημερινή εκπομπή της «Ρουκ Ζουκ» η Ζέτα μαζί με τον στυλίστα της, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, έχουν δημιουργήσει μια statement γκαρνταρόμπα για την αγαπημένη παρουσιάστρια, με tailored σύνολα, designer pieces, ιδιαίτερους συνδυασμούς και τολμηρά χρώματα. Ωστόσο, στην προσωπική της ζωή η ίδια φαίνεται πως προτιμά απλά και minimal outfits.

Το ανοιξιάτικο πανωφόρι της Ζέτας Μακρυπούλιας στο πιο ζωντανό κίτρινο.

Για την ποδηλατάδα της στην πόλη, λοιπόν, η Ζέτα κινήθηκε σε casual style, με ένα απλό denim σε skinny fit και σκούρο μπλε χρώμα, ένα ζευγάρι μαύρα chelsea boots και ένα denim πουκάμισο σε ανοιχτή ξεθωριασμένη απόχρωση. Το total denim είναι ούτως ή άλλως ένα από τα αγαπημένα outfits της Ζέτας που το προτιμά τόσο σε everyday εμφανίσεις, όσο και στην εκπομπή της με το κατάλληλο acessorizing. Και είναι λογικά, αφού ένα jean look είναι άνετο, chic και ο τέλειος basic καμβάς, για να διανθίσεις με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.



Αυτό το ρόλο έπαιξε σε αυτή την περίπτωση το κίτρινο anorak που διάλεξε η Ζέτα, σε στυλ shacket, με το πιο vivid χρώμα. Το συγκεκριμένο jacket είναι μάλιστα τύπου αδιάβροχο, σε ένα υλικό που θυμίζει τα γνωστά μας αντιανεμικά πανωφόρια, που είχαν επανέλθει δυναμικά στην μόδα του χειμώνα και τα είδαμε να μπαίνουν στο street style με τους πιο απροσδόκητους συνδυασμούς. Ειδικά το κίτρινο, το πράσινο, το έντονο μπλε και το φούξια ήταν τα χρώματα που είδαμε σε style icons, όπως η Rihanna.



Επέλεξε ένα αντιανεμικού τύπου jacket σε έντονο χρώμα και αντέγραψε το casual chic σύνολο της Ζέτας στις everyday εμφανίσεις σου.

Διαβάστε επίσης:

Μπλε και λευκό: Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε την άνοιξη με τον πιο sunny χρωματικό συνδυασμό

Αγαπάς το vintage style; 10 retro σύνολα με ανοιξιάτικο mood

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης