Τζιν φούστα: Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε την πιο επίκαιρη εκδοχή της

Ναταλία Κατσακιώρη

Photo: Instagram/@betty_maggira

Το item που επιστρέφει φέτος πιο δυναμικά από ποτέ.

Η άνοιξη είναι η περίοδος που οι φούστες επανέρχονται στο προσκήνιο. Και μέσα στο γενικότερο κλίμα επιστροφής των trends από τα 90s και 00s, είδαμε και πάλι στις βιτρίνες ένα αγαπημένο κομμάτι, την τζιν φούστα. Σίγουρα είναι ένα item που συγκαταλέγεται στα διαχρονικά, ωστόσο τις τελευταίες σεζόν την είχαμε μάλλον ξεχάσει.

Οι εκδοχές που είδαμε αρχικά στα catwalks ήταν «των άκρων». Είτε δηλαδή super mini, όπως τις είδαμε στο show της Diesel, είτε ultra maxi, όπως τις παρουσίασε η Acne Studios, με paperbag μέση και ξέφτια στο τελείωμα. Το πιο εντυπωσιακό της σεζόν 2022-23, είναι ότι στην πραγματικότητα είδαμε το denim ύφασμα να πρωταγωνιστεί ακόμη και σε brands και οίκους που δεν περιμέναμε, όπως οι Alexander McQueen και Dior, ενώ τα σύνολα των Loewe και Coach, ήταν απλώς ακαταμάχητα.

Μία από τις τάσεις που αναδείχθηκε στα denims της άνοιξης είναι και το patchwork. Πολλά και διαφορετικά κομμάτια τζιν, που συνδυάζονται σε ένα ρούχο με έντονα εξώραφα, σκούρες και light αποχρώσεις, δίνουν ένα bohemian αποτέλεσμα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρήκε την πιο chic patchwork τζιν φούστα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι fan των κλασικών και chic ρούχων, και φρόντισε να βρει την πιο elegant εκδοχή της. Μία midi φούστα σε στενή γραμμή, έτσι όπως αγαπά να τις φορά η Μπέττυ, που φτάνει λίγο κάτω από το γόνατο. Φυσικά, επέλεξε μία διακριτική εκδοχή του patchwork, η οποία συμβαδίζει με το υπόλοιπο minimal.

Από πάνω το συνδύασε μοναδικά με ένα sexy κορμάκι, σε διαχρονικό μαύρο χρώμα, από το ελληνικό σχεδιαστικό brand, The C Edition. Η cut out λεπτομέρεια με τον ένα ώμο είναι αυτή που κάνει την διαφορά. Στην ίδια διάθεση και τα παπούτσια της: ένα ζευγάρι με ψηλοτάκουνα πέδιλα, που δένουν με κορδόνια γύρω από τον αστράγαλο.

Ένα πολύ απλό look από στυλιστική άποψη, που ξεχωρίζει με τις ιδιαίτερες γραμμές όλων των items που περιλαμβάνει. Απλά -yet statement-, απογειώνουν την θηλυκή σιλουέτα, αγκαλιάζοντας το σώμα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης