Η Ελένη Μενεγάκη με το πράσινο κοστούμι της έκανε το κατάλληλο outfit για Πάσχα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελένη Μενεγάκη με το πράσινο κοστούμι της έκανε το κατάλληλο outfit για Πάσχα

Αν δεν βρήκες ακόμη τι θα βάλεις στην Ανάσταση, σου έχουμε την καλύτερη λύση!

Είμαστε στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και λίγο πολύ έχουμε βρει τι θα κάνουμε και που θα πάμε για τις ημέρες του Πάσχα. Είτε μείνεις στην πόλη, είτε βρεθείς σε κάποιον κοντινό ή μακρινό προορισμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία αυτές τις λίγες μέρες ανάπαυλας.

Λίγες μέρες, λοιπόν, ξεκούρασης, που πρέπει να περάσουμε με στυλ και άνεση, αφού είμαι σίγουρη ότι έχεις ρυθμίσει ήδη όλες τις λεπτομέριεις εκτός από το τι θα βάλεις. Ένα καθόλου ασήμαντο για σένα που αγαπάς την μόδα και το styling και θέλεις να είσαι πάντα κομψή. Εμείς κάναμε το απαραίτητο searching για σένα και βρήκαμε την πιο εύκολη και stylish πρόταση, παίρνοντας inspo από την αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη.

Το πράσινο neon κοστούμι της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη φέτος αγκάλιασε το πράσινο χρώμα περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Και δικαίως, αφού ήταν το απόλυτο χρώμα της σεζόν. Εκείνη βέβαια φρόντισε να βρει όλες τις ενημερωμένες αποχρώσεις και να τις εντάξει με επιτυχία στα σύνολα της. Έτσι την είδαμε με olive, σκούρο κυπαρισσί, λαμπερό green και πρόσφατα με neon πράσινο tuxedo, που ανέβασε την ανοιξιάτικη διάθεση.

Το συγκεκριμένο χρώμα αγαπά τόσο τις ξανθιές, όσο και τις μελαχρινές, ενώ η Ελένη φρόντισε να κάνει το απόλυτο colorblocking με το printed πουκάμισο της. Πιο συγκεκριμένη η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε ένα tailored κοστούμι, με μεσάτο σακάκι και flared παντελόνι. Από μέσα έβαλε ένα ανάλαφρο πουκάμισο με paisleys σε κόκκινο, ροζ και κίτρινο, ενώ το φούξια κραγιόν της συνέχισε το colorblocking και στο μακιγιάζ της.

https://www.instagram.com/p/CcXkhm5rsmv

Μία nude διακριτική ζώνη ήταν αρκετή, για να συμπληρώσει το look, όπως και ένα διακριτικό κολιέ.

Αν ψάχνεις ακόμη το outfit της Ανάστασης, τότε ένα κοστούμι σε λαμπερό neon χρώμα, με το αντίστοιχο colorful πουκάμισο από μέσα ή ένα top σε ανάλαφρο ύφασμα και ζωντανά prints θα απογειώσουν το look της βραδιάς. Βάλε και ένα ζευγάρι σανδάλια σε bold χρώμα, χωρίς να φοβηθείς τα τολμηρά combos.