Χρόνια πολλά Mary Kate & Ashley!

26 χρόνια στυλ από τις πιο διάσημες δίδυμες.

Οι πιο στιλάτες δύδιμες του πλανήτη, ήρθαν στον κόσμο στις 13 Ιουνίου του 1986, ακριβώς πριν από 26 χρόνια και σήμερα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους. Είπαμε λοιπόν, να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά!

Οι Mary- Kate και Ashley Olsen ξεκίνησαν την επιτυχημένη τους καριέρα στην show biz με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Michelle Tanner, στη διάσημη σειρά Full House από το 1987, και αμέσως εκτοξεύθηκαν στην κορυφή. Οι αδελφές Olsen μετακόμισαν στο Hollywood και έκτοε μοιράστηκαν πολλές, αμέτρητες αξιοσημείωτες στιγμές με τον κόσμο. Μία ολόκληρη βιομηχανία θεάματος και παιχνιδιών στήθηκε από νωρίς γύρω από το όνομά τους επιφέροντάς τους πολλά κέρδη. Ανυπολόγιστα κέρδη, που ο οικονόμος πατέρας τους είχε δεσμεύσει μαθαίνοντας τα κορίτσια να εκτιμούν την αξία του χρήματος από πολύ μικρή ηλικία.

Ο χρόνος απέδειξε πως πολύ καλά έκανε ο κύριος Olsen, μιας και τα καμάρια του συμπεριλαμβάνονται σε κάθε λίστα με τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο, καθώς και αυτές των πλουσιότερων. Οι δαιμόνιες και πανέξυπνες μικρές έκαναν το ντεμπούτο τους στη μεγάλη οθόνη με το It Takes Two, και συνέχισαν με αμέτρητα φιλμ και σειρές. Πλεόν όμως και αφού ενηλικιώθηκαν έχουν αλλάξει πολλά. Τα κορίτσια πάντα είχαν στυλ ή τουλάχιστον όποιος τις έντυνε ίδια! Το θέμα είναι πως απέδειξαν σε όλους πως έχουν ασύγκριτο γούστο, είναι διαφορετικές κι ας δείχνουν όμοιες, με σχεδιαστικό και εμπορικό ταλέντο που θα ζήλευαν και τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου της μόδας.

Αρχικά εντυπωσίαζαν με τις ιδιαίτερες statement εμφανίσεις τους καταφέρνοντας να γίνονται πρωτοσέλιδο με κάθε τους εμφάνιση κερδίζοντας έτσι ως αναγνώριση τις πρώτες θέσεις σε κάθε high end designer fashion show. Πλέον έχουν το δικό τους label, ονόματι The Row, το οποίο σκίζει και τους αποφέρει εκοτομμύρια! Εμείς, σαν φόρο τιμής προς τις μικροσκοπικές αλλά μεγάλες Olsen είπαμε να σας θυμίσουμε όμορφες στιγμές από τα 26 χρόνια της εξέλιξής τους μέχρι σήμερα! Ιδού...

Διαβάστε επίσης:

Oι αδελφές Olsen κατέκτησαν τα CFDA fashion awards

O Steve Madden μιλά για τις αδελφές Olsen

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης