Louis Vuitton λατρεία: Η αδυναμία των celebrities

Οι διάσημες δεν πάνε πουθενά χωρίς την LV τους

Από τις πιο κλασικές επιλογές για τσάντα, το όνομα Louis Vuitton. Συνώνυμο της πολυτέλειας καμιά φορά και του στάτους, κάποιες φορές παρεξηγημένο, επιθυμία των περισσότερων γυναικών και η τσάντα με τις πιο πολλές απομιμήσεις ever!

Πάντα χρειάζεται μία επώνυμη τσάντα που θα πηγαίνει με όλα. Ο οίκος Louis Vuitton, ακριβώς αυτό έχει καταφέρει με αποτέλεσμα να έρχεται πρώτος στην προτίμηση του κοινού. Για τον συγκεκριμένο οίκο, όλα τα σχέδια καταφέρνουν να περνούν στην ισορία. Από το κλασικό monogram, το animal print, το color-blocking, τις γούνες και τα fluo abstract prints, τίποτα δεν βγαίνει εκτός μόδας.

Τόσο η ιστορική "Speedy" purse όσο και τα σχέδια από τις εκάστοτε ανατρεπτικές συνεργασίες του οίκου με τελαυταίες τις... βούλες της Yayoi Kusama, από τότε που ο Marc Jacobs ανέλαβε τα ηνία, αποτελούν επένδυση. Μοιάζει λες και το καλοκαίρι απλά φόρεσε τα χειμερινά του καθώς συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Οι color-blocking σάκοι που δημιουργούν την αίσθηση της απόλυτης καλαισθησίας σε αποχρώσεις βέβαια που κυριαρχούν τελευταία. Οι μονοχρωματικές προτάσεις φυσικά είναι εξίσου ενδιαφέρουσες, ενώ διατηρούν τον πολυμορφικό τους χαρακτήρα. Τα animal-prints δίνουν ρεσιτάλ chic-ness και υπεροχής με εξωτικά δέρματα.

Φυσικά από τη LV μανία δεν θα μπορούσαν να γλιτώσουν οι απανταχού celebrity fashinistas. Δεν υπάρχει διάσημη κυρία που να μην έχει μία ή περισσότερες τσάντες του οίκου στην κατοχή της- ενώ μάλιστα η Lady Gaga προτίμησε την καφέ απόχρωση σήμα κατατεθέν του οίκου για νέο χρώμα μαλλιών. Δείτε και μόνοι σας ξεφυλλίζοντας τη photo gallery.

Διαβάστε ακόμη:

Λατρεύουμε: Τα πολυγωνικά Miu-Miu γυαλιά της Rihanna

Diane Kruger και Courtney Love επιλέγουν Bally

Christina Hendricks: Ποιό εξωφρενικό ποσό έδωσε για την τσάντα της;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης