Τα απόλυτα date looks για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Τα απόλυτα date looks για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εμείς καλούμαστε να βρούμε τα πιο όμορφα ρούχα και αξεσουάρ για την πιο ρομαντική βραδιά του χρόνου.

Τι θα φορέσουμε στο ραντεβού; Πώς μπορούμε να γίνουμε πιο εντυπωσιακές χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα; Ποια είναι τα αξεσουάρ που θα μας κάνουν να λάμψουμε; Πού θα βρούμε τα πιο αισθησιακά εσώρουχα; Τι δώρο θα πάρουμε στους καλούς μας;

Όλα αυτά τα ερωτήματα μας απασχολούν τις ημέρες αυτές γιατί η αλήθεια είναι πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, συνιστά μια υπέροχη αφορμή για να γιορτάσουμε τον έρωτά μας με τον πλέον ρομαντικό τρόπο. Διότι καλό είναι να γιορτάζουμε την αγάπη μας κάθε ημέρα, αλλά στις 14 Φεβρουαρίου αξίζει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνεται για να βάλουμε μερικές… «ξεχωριστές» πινελιές στη σχέση μας!

Αν, μάλιστα, ετοιμαζόμαστε να βγούμε το πρώτο ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε το άγχος της προετοιμασίας είναι ακόμη πιο μεγάλο γι’ αυτό και χρειάζεται να είμαστε κατάλληλα «εξοπλισμένες» για να αντιμετωπίσουμε πιο γλυκά τις… αμήχανες σιωπές που ενδέχεται να προκύψουν!

yukiu

Στην αναζήτηση των πιο όμορφων outfits, λοιπόν, εμείς μάθαμε ότι ο Βαλεντίνος μας «κρύβεται» φέτος στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, στο Golden Hall στο Μαρούσι!

2

Αγάπη σημαίνει προσφορά και, αλήθεια, ποιος ξέρει καλύτερα από μοναδικές προσφορές; Τα καταστήματα του Golden Hall, φυσικά, τα οποία μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου μοιράζονται μαζί μας την Αγάπη με μυστικά δώρα.

3

Τι σημαίνει αυτό; Ότι με μια βόλτα στα καταστήματα του Golden Hall θα βρούμε τις πιο συναρπαστικές εκπτώσεις στα ρούχα και τα αξεσουάρ που ψάχνουμε και την ίδια ώρα θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε μοναδικές στιλιστικές συμβουλές από γνωστούς fashion experts και φυσικά, να κερδίσουμε ξεχωριστά δώρα.

4

Ανακαλύπτουμε τα πιο όμορφα date looks με τη βοήθεια γνωστών fashion experts!

Όλα ξεκινούν με ένα μόνο «κλικ» στην ιστοσελίδα του Golden Hall για να δηλώσουμε συμμετοχή. Αρκεί να διαλέξουμε την εβδομάδα «My Secret Fashion Valentine» από τις 6 έως τις 11 Φεβρουαρίου και να κλείσουμε το ραντεβού μας για μια Golden personal shopping με τους ειδικούς της μόδας, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Shhh! It's a Secret!

Από τις 6 έως τις 11 Φεβρουαρίου μπορούμε, επίσης, να ανακαλύψουμε στο Golden Hall ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές που θα ερωτευτούμε! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπούμε στα καταστήματα του γνωστού εμπορικού και να αναζητήσουμε τη σήμανση Shh! It’s a secret!

Και δώρο μια διανυκτέρευση για δυο στο Grecotel Vouliagmeni Suites

Και μετά το ραντεβού μας στο Golden Hall, μπορούμε να πάρουμε μέρος στην Fashion Valentines κλήρωση για μια ρομαντική διανυκτέρευση για δυο για να γιορτάσουμε την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, απολαμβάνοντας τη ξεχωριστή φιλοξενία του Grecotel Vouliagmeni Suites Grecotel, στην «καρδιά» της Βουλιαγμένης!

Οι fashion experts που θα μας βοηθήσουν να βρούμε τα δώρα και τα outfits που θέλουμε!

Ποιοι είναι, όμως, οι fashion experts που θα μας βοηθήσουν να βρούμε τα πιο όμορφα δώρα και σύνολα; Αυτή την εβδομάδα στο Golden Hall, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Χάρη Ντάβλα, την Έλενα Γαλύφα και τη Shoprano!

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να δούμε από κοντά τους αγαπημένους μας bloggers και να ακολουθήσουμε τα fashion tips τους για μοναδικά δώρα, τέλεια date looks και First date Outfits.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου από τις 18:30 έως και τις 20:20 η Έλενα Γαλύφα, θα μας βοηθήσει να διαλέξουμε ρούχα και αξεσουάρ για επιτηδευμένα ατημέλητα χωρίς "στημένη" διάθεση πρώτα ραντεβού, από τα καταστήματα Calvin Klein Jeans, Diesel, Falconeri, Guess, La Martina, Lacoste, Lee/Wrangler, Pull & Bear, Καλογήρου, Stradivarius, Tommy Hilfiger, Tru Trussardi, Zara. Eνώ από τις 20:30-21:00 επιλέγει για εμάς τα σωστά παπούτσια για το πιο μελετημένο look στις πιο γλυκά αμήχανες σιωπές των πρώτων ραντεβού, από τα καταστήματα Bally/Nak, Camper, Καλογήρου και Χαραλάς.

55

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, η Έλενα Γαλύφα είναι πάλι μαζί μας, από τις 18:30-20:10, για να μας δώσει τις συμβουλές της για τα καλύτερα date looks με outfits από τα καταστήματα Celia Kritharioti 5226, Massimo Dutti Women, Love Boutique, Coccinelle, και Καλογήρου.

6

και από τις 20:25-21:00 θα μας δείξει ξεχωριστά σετ εσωρούχων από τα καταστήματα Calzedonia, Intimissimi, Oysho, Palmers, Triumph, Victoria’s Secret, Calvin Klein Underwear, Wolford και Yamamay.

7

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι 12:00-13:10, η fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου κατά κόσμο.. Shoprano θα είναι στο Golden Hall για να μας ξεναγήσει στον μαγικό, πολύχρωμο κόσμο των κοσμημάτων στα καταστήματα Anatol, Ilias Lalaounis, Kessaris, Pentheroudakis, Liana Vourakis, Links of London και Ι-D! Γιατί μπορεί τα διαμάντια να είναι οι καλύτεροι φίλοι ενός κοριτσιού, αλλά η ισορροπία ανάμεσα στη λάμψη και την κομψότητα μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη φίλη.

Αμέσως μετά, από τις 13:20 έως και τις 15:30 περίπου, θα μας βοηθήσει να βρούμε τους σωστούς συνδυασμούς αξεσουάρ και όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα για να νιώθει ετοιμοπόλεμη στο πρώτο ραντεβού- από τα καταστήματα Accesorize, Anna Maria Mazaraki, Occhio Papavasiliou, Salvatore Ferragamo και Oxette.

Εν συνεχεία από τις 14:15-15:25 στόχος μας…. το πιο μελετημένο Posh look που θα κάνει όλους να "μιλάνε" για λογαριασμό μας με ρούχα και αξεσουάρ από τα καταστήματα Αttica, Eponymo, Free Shop, Miko, Pinko, Sotris και Zilly !!

Ενώ από τις 15:45 έως και τις 16:30 εντοπίζουμε κλασικά κομμάτια που αποπνέουν αριστοκρατικότητα και μια ήρεμη δύναμη από τα καταστήματα Max & Co, Marina Rinaldi, Nara Camicie, Regalinas και Vardas.

Tα πιο όμορφα δώρα για τους αγαπημένους μας!

Η My Secret Fashion Valentine εβδομάδα, κλείνει το Σάββατο 11/02 με τον fashion blogger Χάρη Ντάβλα, ο όποιος, θα είναι μαζί μας από τις 12:00 τις 15:15, για μια personal shopping εμπειρία και για να βρούμε τα καλύτερα δώρα για τους «καλούς» μας.

Και επειδή ένας άντρας με προσωπικό στιλ, χρειάζεται την τσάντα που ταιριάζει στην κάθε περίσταση, τη γραβάτα που αναδεικνύει το σύνολο, την ποσέτ που θα κάνει το κοστούμι του να ξεχωρίσει, το κλιπ για τη γραβάτα, τα γάντια και το κασκόλ.

Ο Χάρης Ντάβλας επιλέγει για εσάς αντρικά ρούχα από τις 12:00 έως τις 14:10 από τα καταστήματα Attica, Benetton, Boggi, Canali, Ermenegildo Zegna, Gant, Gap, Massimo Dutti Men, Oxford Company, The North Face, Napapirji και αξεσουάρ από τις 14:20-15:15 από τα καταστήματα Porsche Design, Rimowa, Tumi, Bag Stories και Type Center.

88

ShhIt’s a Secret… μόνο στο Golden Hall!

#MySecretValentine_MyGoldenHall