Γιατί η Meghan Markle φοράει πάντα μεγαλύτερα παπούτσια από το νούμερό της;

Kαι τι έχει να πει το Παλάτι πάνω σε αυτό;

Το είδαμε για πρώτη φορά τη στιγμή της επίσημης αναγγελίας των αρραβώνων της, το παρατηρήσαμε σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της μετά από εκείνη την ημέρα και φυσικά το προσέξαμε ξανά πριν από λίγες μέρες στην παρουσία της στις βασιλικές Ιπποδρομίες του Ascot: η Δούκισσα του Sussex δεν φοράει ποτέ το σωστό νούμερο παπούτσια.

Και όταν λέμε σωστό εννοούμε αυτό που της εφαρμόζει ακριβώς το πόδι. Είτε μιλάμε για τα μπεζ πέδιλα που έδεναν και φορούσε στους αρραβώνες της, είτε για τις κλασσικές, μαύρες γόβες που είχε συνδυάσει με το Givenchy shirt dress της πριν από λίγες μέρες, βλέπουμε στις φωτογραφίες ότι αυτά τα παπούτσια είναι τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερα από αυτά που θα έπρεπε να φοράει η Meghan. Και αυτό έχει μία πολύ λογική εξήγηση.

Το κάνουν οι περισσότερες Hollywood stars στις red carpet εμφανίσεις τους και με αυτόν τον τρόπο αντέχουν περισσότερη ώρα όρθιες στα events χωρίς να πιέζονται και να πρήζονται τα πόδια τους. Τα «φαρδιά» παπούτσια βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και με αυτό το μικρό, στυλιστικό τρικ η Markle στέκεται με μεγαλύτερη άνεση και χάρη στο πλευρό του συζύγου της, Πρίγκιπα Harry, και ανταποκρίνεται στα «royal» καθήκοντά της χωρίς να μοιάζει ταλαιπωρημένη.

Δες επίσης: Rose Leslie: 10 φορές που η «κυρία Jon Snow» μας απέδειξε πως έχει στυλ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης