Ο παράξενος λόγος που η Meghan Markle δεν θα γίνει νονά του πρίγκιπα Louis

Πατούλια Κατερίνα
Ο παράξενος λόγος που η Meghan Markle δεν θα γίνει νονά του πρίγκιπα Louis

Αυτή τη στιγμή η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, είναι στα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα είναι νονοί του πρίγκιπα Louis.

Το τρίτο παιδί της Kate Middleton και του πρίγκιπα William θα βαφτιστεί στις αρχές Ιουλίου οπότε όλοι θα θέλαμε να δούμε τη Meghan να βαφτίζει το μικρό πρίγκιπα.

Όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί για έναν σημαντικό λόγο. Σύμφωνα με το περιοδικό People USA, οι πιθανότητες να είναι η Meghan ή ο Harry νονοί του Louis είναι εξαιρετικά μικρές μιας και ο William με την Kate συνηθίζουν να επιλέγουν στενούς φίλους ή άτομα που έχουν δουλέψει μαζί τους ως νονούς των παιδιών τους.

Διάβασε ακόμα: Πανικός στο Παλάτι: Στα μαχαίρια η Μeghan Markle με την Kate Middleton και δεν φαντάζεσαι το λόγο!

Όπως αναφέρει η Jessica Bridge, υπεύθυνη στοιχημάτων ενός μεγάλου γραφείου της Βρετανίας, τόσο για τη βάπτιση του πρίγκιπα George όσο και για εκείνη της πριγκίπισσας Charlotte, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επέλεξαν φίλους και όχι συγγενείς ως νονούς.

Στις πιθανότητες για νονοί του Louis, προηγούνται αυτή τη στιγμή οι εξής: η μέχρι πρότινος νταντά Tiggy Pettifer, ο ειδικός γραμματέας του William και στενός φίλος του Miguel Head, η πάλαι ποτέ γραμματέας της Kate Rebecca Priestley αλλά και η θετή αδερφή του William, κόρη της δούκισσας Camilla Laura Lopes.

Aν βέβαια σκεφτούμε πως η Kate υποτίθεται πως δεν μιλιέται με την Meghan, ίσως η επιλογή της Markle θα ήταν σοφή για να κλείσουν τα στόματα.