Η αγαπημένη σου σειρά στο Netflix «ζωντανεύει» στην απόλυτη capsule collection

Η νέα συλλογή του brand Tezenis είναι εμπνευσμένη από τη σειρά La Casa De Papel.

Η «τέλεια ληστεία» (aka Casa De Papel), η ισπανική σειρά-φαινόμενο του Netflix, που κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές από όλο τον κόσμο, «ζωντανεύει» μέσα από τη νέα capsule collection του brand Tezenis.

Εσώρουχα, T-shirts και πιτζάμες σχεδιάστηκαν για να σου προσφέρουν συναρπαστικά βράδια παρακολουθώντας τηλεόραση με συντροφιά την αγαπημένη σου σειρά.

Η νέα capsule collection αποτελείται από ρούχα με μια πολύπλευρη προσωπικότητα, που φοριούνται και μέσα και έξω από το σπίτι, ενώ ενσαρκώνουν ιδανικά την αντισυμβατική, αλλά και pop-inspired ψυχή του brand.

Οι διάσημοι χαρακτήρες της σειράς του Netflix- ανάμεσά τους οι Tokyo, Mosca, Berlino, Nairobi, Rio, Denver, Helsinki και Oslo- απεικονίζονται με graphics στο πίσω μέρος των φούτερ της συλλογής. Φυσικά, και η iconic, γνωστή σε όλους μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί εμφανίζεται σε T-shirts και πιτζάμες.

Τα γυναικεία lingerie είναι most wanted, άνετα με μία cool αισθητική, ενώ διαθέτουν πολύπλευρη προσωπικότητα και είναι διακοσμημένα με το logo της σειράς.

Και τα αντρικά εσώρουχα, όμως, δεν υστερούν σε coolness, άνεση και στυλ με ένα fun print με τη μάσκα του Νταλί να τα καλύπτει από άκρη σ’ άκρη.

Νεανική και φρέσκια, αυτή η capsule collection είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για ένα φθινόπωρο γεμάτο στυλ, δράση και άνεση μέσα ή έξω από το σπίτι. Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα και online.

Διάβασε ακόμα: Οδηγός Αγοράς: 10+1 φούτερ για να υποδεχθείς με cozy διάθεση το φθινόπωρο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης