Οδηγός Αγοράς: 10+1 φούτερ για να υποδεχθείς με cozy διάθεση το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Οδηγός Αγοράς: 10+1 φούτερ για να υποδεχθείς με cozy διάθεση το φθινόπωρο

Η κακοκαιρία -σύμφωνα με την ΕΜΥ- πλησιάζει και ένα φούτερ είναι τώρα αναγκαίο περισσότερο από ποτέ.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» έχει ήδη φτάσει στη Δυτική Ελλάδα και αναμένεται να επεκταθεί σήμερα και στην υπόλοιπη χώρα. Οι βροχές, οι καταιγίδες και οι ισχυροί άνεμοι θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της «δύσκολης κατάστασης» και το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς για να προστατευθούμε είναι να μείνουμε σπίτι ή έστω να μετακινηθούμε σε κοντινές αποστάσεις.

Αυτόματα αυτή η mini κακοκαιρία μάς βάζει και σε φθινοπωρινό mood και κατ’ επέκταση σε αλλαγή των έως τώρα ενδυματολογικών μας επιλογών. Από σήμερα, λοιπόν, και μετά καλό είναι να βάλεις στην άκρη τα αέρινα φορέματα που φορούσες μέχρι τώρα και να επιστρατεύσεις το πιο cozy fashion item του φθινοπώρου.

Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, το φούτερ. Το homewear item, που σου κράτησε παρέα στην καραντίνα και έκανε λιγότερο βαρετή και περισσότερο στυλάτη την καθημερινότητά σου, μπορεί να ξεκινήσει να φοριέται και πάλι από σήμερα.

Γι’ αυτό κι εμείς κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε στην παρακάτω gallery τα 11 πιο μοντέρνα και fashionable φούτερ που μπορείς να αγοράσεις ευθύς αμέσως. Σε έντονα χρώματα, σε pastel αποχρώσεις ή σε κλασικό λευκό, μαύρο και γκρι, οι επιλογές ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Εντάξει, μπορεί ήδη να έχεις και να φοράς το φούτερ του γυμναστηρίου. Γιατί, όμως, να μην κάνεις μια μικρή στυλιστική ανανέωση;! Καιρός (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είναι!

Cover photo: @emilisindlev

Διάβασε ακόμα: Ετοιμάζεσαι για brunch; 9 ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο chic outfits