Chanel, McQueen & Calvin Klein: οι καμπάνιες τους αποκαλύφθηκαν

Άλλοι τρεις οίκοι μας αποκάλυψαν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες της νέας σεζόν.

Οι οίκοι Chanel, Alexander McQueen και Calvin Klein αποκάλυψαν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες για την επόμενη σεζόν, καμπάνιες που θα αρχίσουμε να βλέπουμε στα περιοδικά μόδας από τις επόμενες ημέρες.

Το maison Chanel επέλεξε για άλλη μια φορά για πρόσωπο της καμπάνιας του τη Saskia de Brauw, η οποία έγινε διάσημη ως η πρωταγωνίστρια του τελευταίου Vogue by Carine Roitfeld εξωφύλλου. Μαζί με τις Stella Tennant, Kati Nescher, Cora Emmanuel και Lindsey Wixson πόζαραν στο φακό του Karl Lagerfeld φορώντας τα χαρακτηριστικά tweeds του γαλλικού οίκου και περούκες που μας θύμισαν λίγο το «Το Κορίτσι με το Τατουάζ».

Ο οίκος Alexander McQueen βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της Suvi Koponen η οποία μεταμορφώθηκε σε ένα πλάσμα με εξωγήινες αναφορές και πόζαρε στο φακό του David Sims σε μια φουτουριστική καμπάνια, όπου τα υπερμεγέθη γυαλιά και οι λεπτομέρειες των McQueen δημιουργιών κλέβουν την παράσταση.

Τέλος, ο Calvin Klein δεν έκανε την έκπληξη αλλά συνέχισε να δείχνει την προτίμησή του στην bombshell Lara Stone για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν. Οι Mert & Marcus βρέθηκαν πίσω από το φωτογραφικό φακό και η Lara μαζί με τον κούκλο Tyson Ballou έκαναν αυτό που ξέρουν καλά, πόζαραν με αποτέλεσμα μια σέξι ασπρόμαυρη καμπάνια.

Διαβάστε επίσης:

Η Monica Bellucci στη νέα Dolce & Gabbana καμπάνια

Η Chloë Sevigny πρωταγωνιστεί στη νέα Miu Miu καμπάνια

Οι μούσες του Valentino στα κόκκινα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης