Charles James: Αν αληθεύουν οι φήμες ετοιμαστείτε για ένα εντυπωσιακό fashion comeback

Μήπως το φετινό Met Ball ήταν απλώς το πρώτο βήμα για την αναβίωση του θρυλικού οίκου;

Από χθες, που πραγματοποιήθηκε στο Met Ball έχει αρχίσει η έντονη φημολογία που θέλει τον οίκο Charles James να αναβιώνει, με ένα επαναλανσάρισμα που θα ταράξει τα νερά του χώρου της μόδας.

Σύμφωνα με πηγές της Page Six, «Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το comeback που θα δώσει νέα ζωή στον οίκο». Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι ο ενδιαφερόμενος για την αναβίωση δεν είναι άλλος από τον δαιμόνιο Harvey Weinstein. «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην αναβίωση της κληρονομιάς του Charles», αναφέρει η πηγή στη New York Post.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας του κινηματογράφου λέγεται ότι έχει ήδη αναθέσει στην γυναίκα του- την σχεδιάστρια του οίκου Marchesa, Georgina Chapman, αλλά και τον αδελφό της, Edward, τον ρόλο των συμβούλων δημιουργικού. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Weinstein ασχολείται με τον κόσμο της μόδας, αφού, στο παρελθόν, με την βοήθεια της Sarah Jessica Parker και άλλων, ήταν αυτός που ανέλαβε την αναβίωση του label Halston. «Η αγορά του Haltson, ήταν κοινοπραξία. (Ο Weinstein) πάντα πίστευε στο licensing. Στην προκειμένη, η εταιρεία Weinstein, και η οικογένεια του θρυλικού σχεδιαστή θα είναι οι μοναδικοί ιδιοκτήτες», ανέφερε η πηγή σχετικά.

Διαβάστε ακόμα:
Met Gala 2014: Τι φόρεσαν οι διάσημοι προσκεκλημένοι;
Charles James: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον σχεδιαστή που τιμάει φέτος το Met Ball

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης