Carine Roitfeld: Η πιο rock στυλίστρια μεταδίδει το fashion week μέσω Instagram

Δείτε την εβδομάδα μόδας Νέας Υόρκης και Παρισιού, μέσα από τα μάτια της διάσημης fashionista

Η εβδομάδα μόδας μόλις ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και, περιμένουμε, ήδη, τα social media να κατακλυστούν από φωτογραφίες από τα catwalks, τα backstage αλλά και τους πιο καλοντυμένους stars του streetstyle.

Παρά τον θόρυβο και τις νέες τάσεις που πρόκειται να παρακολουθήσουμε να παίρνουν σάρκα και οστά, στους δρόμους των μεγαλύτερων μητροπόλεων της μόδας, μία πραγματικά κομψή γυναίκα είναι αυτή που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, εξακολουθεί να έχει το ίδιο, αψεγάδιαστο στυλ. Και, φυσικά, αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της Carine Roitfeld- της θρυλικής διευθύντριας της παρισινής Vogue και, πλέον, του CR Fashion Book.

Αυτή την σεζόν, για την εβδομάδα μόδας, η Roitfeld θα είναι αυτή που θα μεταδώσει, μέσω Instagram, όλα αυτά που δεν βλέπουμε από τα αγαπημένα μας shows, αλλά και τα στιγμιότυπα στους δρόμους γύρω από΄αυτά, για λογαριασμό του The Cut. Αν θέλετε να δείτε πιο ιδιαίτερα snapshots από τα front rows, αλλά και τα backstage των shows των αγαπημένων σας οίκων, αλλά και για τα καλύτερα parties Νέας Υόρκης και Παρισιού, ακολουθήστε τον λογαριασμό του περιοδικού μόδας του New York Magazine και παρακολουθήστε τα πιο styligh moments, μέσα από τα μάτια της Carine.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης