Fashion Insider: Βρεθήκαμε backstage στα fashion shows των Kathy Heyndels και .LΑΚ

Διονυσία Καλαποθαράκου

... και ευχαριστούμε πολύ την Max Factor γι' αυτό!

Η μεγαλύτερη διοργάνωση μόδας της Αθήνας, η δική μας «Fashion Week» πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Ζάππειο και τολμάμε να πούμε πως δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα events του εξωτερικού που γίνονται στις fashion μητροπόλεις τους κόσμου. Με την βοήθεια της Max Factor, η οποία είχε αναλάβει το μακιγιάζ των μοντέλων, βρεθήκαμε στα παρασκήνια λίγο πριν αρχίσουν οι επιδείξεις των Kathy Heyndels και .LAK και με ένα πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ σου μεταφέρουμε τον παλμό της βραδιάς. Μίας βραδιάς που ένωσε την υψηλή ραπτική με τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς, με τον πιο επιτυχημένο τρόπο!
Η είσοδός μας στον backstage χώρο την πρώτη μέρα της Athens Xclusive Designers Week δεν θα μπορούσε να γίνει με πιο fashionable-funny διαδικασία. Μαζί με την Bιβή Αγγελάκη, την beauty editor του Queen, βγάλαμε διασκεδαστικές φωτογραφίες με fun props στο photo booth της Max Factor, και είδαμε από κοντά την διαδικασία της δημιουργίας των make up looks των μοντέλων των shows των Kathy Heyndels και .LAK, τα οποία έγιναν αποκλειστικά με προιόντα Max Factor.

Η Xclusive Designers Week άνοιξε με τo show των οίκων μόδας Kathy Heyndels και Giannetos Handmade, και με τη συλλογή “Wild Romance” που παρουσίασαν στην οποία πρωταγωνίστησαν βραδινά φορέματα και ανδρικά κοστούμια υψηλής ραπτικής. Θηλυκές διαφάνειες και δαντέλες, ιδιαίτερες λεπτομέρειες και δημιουργίες σε λευκό και μπεζ χρώμα, οι οποίες συνοδεύονταν από ανδρικές κλασικές και sur mesure δημιουργίες που εντυπωσίασαν το κοινό. Οι επικεφαλής των δύο οίκων κατά τη διάρκεια του fashion show τους μας απέδειξαν πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα: Ο μικρός Κωνσταντίνος από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχε στο εντυπωσιακό fashion show ως μοντέλο, περπάτησε στην πασαρέλα της AXDW και πραγματοποίησε το δικό του όνειρο, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων! Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν με guest εμφάνιση η Νίνα Λοτσάρη, η Σόφη Πασχάλη και άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι.

Το fashion brand .LAK, με την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά, παρουσίασε τη συλλογή με τίτλο "Just Woke Up" με μοντέρνες πυζάμες και εσώρουχα, σε ένα πρωτοποριακό setup, που η είσοδος των μοντέλων γινόταν πίσω από ένα ειδικά σχεδιασμένο για το show κρεβάτι με ένα εντυπωσιακά ψηλό κεφαλάρι. Την επίδειξη άνοιξε η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου η οποία υπό τους ήχους ενός ξυπνητηριού προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τον κόσμο, που κάθονταν σε αναπαυτικά στρώματα.

Mετά το τέλος των επιδείξεων κάναμε πάλι ένα backstage πέρασμα μαζί με την Βιβή, περισσότερο για να δοκιμάσουμε τα κραγιόν Color Elixir Lipstick της Max Factor και να φωτογραφηθούμε μπροστά στα stands των καλλυντικών της εταιρίας. Γιατί κοπέλες είμαστε... όση σημασία έχει ένα εντυπωσιακό outfit, άλλη τόση έχει και ένα όμορφο πρόσωπο... stay tuned για το άρθρο της Βιβής με όλα τα beauty details των fashion shows!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης