Τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά πέδιλα!

Δέσποινα Καμπούρη
Τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά πέδιλα!

Φέτος μου στείλατε από νωρίς αρκετά μηνύματα για να με ρωτήσετε ποια είναι τα καλύτερα καλοκαιρινά παπούτσια που έχω ξεχωρίσει. 

Κάθε χρόνο σας γράφω για τις αγαπημένες μου καλοκαιρινές αγορές! Φέτος μου στείλατε από νωρίς αρκετά μηνύματα για να με ρωτήσετε ποια είναι τα καλύτερα καλοκαιρινά παπούτσια που έχω ξεχωρίσει.

Έτσι λοιπόν μου δώσατε έμπνευση για το νέο μου blog post!

Αποφάσισα να πάω στο αγαπημένο μου κατάστημα στη Γλυφάδα, το Keep Fred μαζί με τον φωτογράφο μας, τον Λευτέρη Παρτσάλη για να επιλέξω τα πιο αγαπημένα μου και να σας τα φωτογραφίσουμε.

Λοιπόν! Ξεχώρισα 7! Ξεκινάω με το top seven μου:

1. Strawberry tan suede. Στην πρώτη θέση θα βάλω ξεκάθαρα αυτές τις καλοκαιρινές δερμάτινες σουέντ πλατφόρμες σε καφέ ανοιχτό χρώμα. Η σόλα είναι επενδεδυμένη με μπεζ σχοινί.

sxoini
  1. Genesis Snake Tan/D. Στη δεύτερη θέση βάζω αυτά τα πέδιλα σε καφέ ανοιχτό snake print με σχέδιο από λουρί μπροστά και κλείσιμο με μπαρέτα στον αστράγαλο.
55555
  1. Mykonos Cobra Pink. Στην τρίτη θέση επιλέγω αυτά τα σανδάλια από eco pelle με λεπτό λουρί στο μπροστινό μέρος, κλείσιμο από χρυσή αγκράφα στα σταυρωτά λουριά γύρω από τον αστράγαλο. Ο πάτος της σόλας έχει στρογγυλεμένη μύτη με χρυσές λεπτομέρειες από χρυσά τρουκς περιμετρικά μπροστά. Είναι κι αυτό σε ροζ snake print.
222111
  1. Jaimie black Suede. Στην τέταρτη θέση βάζω αυτά τα μαύρα δερμάτινα σουέντ πέδιλα με χαμηλό χρυσό τακούνι. Έχουν λουρί στο μπροστινό μέρος, στρογγυλεμένη μύτη και κλείσιμο από μπαρέτα στον αστράγαλο με στρογγυλή χρυσή αγκράφα.
888
  1. Nectarine caramel suede. Στην πέμπτη θέση βάζω αυτές τις μοντέρνες πλατφόρμες για όλη τη μέρα. Έχουν σχέδιο από λουρί μπροστά και σταυρωτά λουριά στο πίσω μέρος που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο με κλείσιμο από χρυσή αγκράφα. Τα συγκεκριμένα είναι μπεζ απόχρωση.
555000
  1. Azores black. Στην έκτη θέση βάζω αυτά τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια με λουράκια και σχέδιο από λευκά και χρυσά κοχύλια! Τα κοχύλια είναι must φέτος!
000777
  1. Santorini Quartz suede. Τέλος, στην έβδομη θέση επιλέγω αυτά τα σουέντ δερμάτινα σανδάλια σε μπεζ της άμμου απόχρωση με λουριά και κόμπο στο πάνω μέρος!
788

Ελπίζω να σας βοήθησα και να αρέσουν και σε εσάς!

Καλές διακοπές!