Οδηγός Αγοράς: 10 shirt dresses που μπορείς να φορέσεις και μόνα τους αλλά και πάνω από παντελόνι

Διονυσία Καλαποθαράκου

Το πιο κατάλληλο για την εποχή φόρεμα, φέτος έχει την τιμητική του.

Τα «πουκαμισοφορέματα» (ελληνιστί) δεν είναι τυχαία ένα από τα αγαπημένα στυλ φουστανιών όλων των «γαλαζοαίματων» ανά τον κόσμο. Από τη Λετίσια της Ισπανίας μέχρι την Kate Middleton, δεν υπάρχει σοφιστικέ royal που να μην έχει φορέσει ένα shirt dress σε δημόσια εμφάνισή της. Στη μονόχρωμη αλλά και στην εμπριμέ εκδοχή του. Και ο λόγος είναι ένας και είναι πολύ απλός: είναι ο ορισμός του casual chic ρούχου! Συνδυάζεται με εσπαντρίγιες, ψηλοτάκουνα πέδιλα, γόβες, ακόμα και flat sandals ή αθλητικά και δεν δείχνει ποτέ «λίγο» ή «φτωχό» πάνω σε καμία κομψή κυρία που το έχει επιλέξει.

Αλλά ακόμα και στη δική μας γκαρνταρόμπα, η οποία δεν απασχολεί τη βρετανική «Αυλή» ή τα tabloids, ένα shirt dress πρέπει να υπάρχει φέτος την άνοιξη. Για να το συνδυάσουμε με μία δερμάτινη ζώνη και τα αγαπημένα μας λευκά sneakers και να πάμε παντού: από το γραφείο μέχρι τη βραδινή μας έξοδο, τώρα που επιτέλους ανοίγει η εστίαση και θα «πετάξουμε» τα loungewear από πάνω μας.

Ένα φόρεμα με κουμπιά, mini ή midi, μπορεί να φορεθεί και ως kimono, πάνω από το αγαπημένο μας denim παντελόνι και ένα lingerie top. Επίσης μπορεί να φορεθεί και χωρίς ζώνη στη μέση στην φαρδιά, πιο urban εκδοχή του. Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα της αγοράς για να κάνεις ένα μικρό δώρο λίγο πριν το Πάσχα… σε σένα! Ή στην κολλητή σου που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις περί στυλ. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Οscars 2021: Όλα τα looks της απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης