Οscars 2021: Όλα τα looks της απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οscars 2021: Όλα τα looks της απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Με τη φυσική παρουσία κοινού και τις stars να περπατάνε πάνω στο κόκκινο χαλί, διεξάγεται η 93η Τελετή των φετινών Oscars.

H σημερινή τελετή των 93ων Βραβείων Oscar δεν πραγματοποιείται μετά από πάρα πολλά χρόνια στο Dolby Theater και δεν γίνεται virtual, όπως τα περισσότερα κινηματογραφικά events εν μέσω πανδημία. Η τελετή γίνεται με τη φυσική παρουσία κοινού στο Union Station, έναν ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό στo κέντρο του Los Angeles, περίπου 12 χιλόμετρα από τον χώρο όπου διεξάγονταν παραδοσιακά οι τελετές στην προ-Covid 19 εποχή.

Το κοινό που βρίσκεται ζωντανά τώρα στο Λος Άντζελες είναι περίπου 170 άτομα, όλοι υποψήφιοι μαζί με έναν συνοδό, με όλους τους προσκεκλημένους να έχουν υποβληθεί σε θερμομέτρηση πριν την είσοδό τους στον χώρο της απονομής. Αντίστοιχα venues έχουν στηθεί και στα υπόλοιπα μέρη του κόσμου, όπως στο ΒFI του Λονδίνου όπου βρίσκονται οι Βρετανοί υποψήφιοι για Όσκαρ, για να αποφευχθούν οι μετακινήσεις μεταξύ των ηπείρων.

Με τις ταινίες Mank, The Father, Judas and the Black Messiah, Minari, Nomadland, Sound of Metal, The Trial of the Chicago 7 να οδηγούν την κούρσα των υποψηφιοτήτων -με 10 και από 6 υποψηφιότητες αντίστοιχα- το ενδιαφέρον μας μέχρι το τέλος της σημερινής τελετής δεν αφορά μόνο τα πολυπόθητα αγαλματίδια και το ποιος θα τα κατακτήσει αλλά και το μικρότερο και ασφαλέστερα διαμορφωμένο, κόκκινο χαλί, που έχει στηθεί έξω από το Union Station. Από εκεί θα συγκεντρώσουμε τα καλύτερα red carpet looks που θα τα δεις όλα αναλυτικά στην παρακάτω gallery, ώστε να δώσουμε το δικό μας «Oscar πιο καλοντυμένης star» στο τέλος της βραδιάς. Καλή Προβολή!
Δες επίσης: Oscars: 20 υπέροχες εμφανίσεις των stars που θυμόμαστε όλοι μέχρι και σήμερα