Όταν οι γυναίκες εκφράζουν τη μοναδικότητά τους!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Όταν οι γυναίκες εκφράζουν τη μοναδικότητά τους!

Μια νέα εποχή στυλ εγκαινιάζεται στο Queen.gr με τη νέα συλλογή PANDORA Reflexions!

Είναι αλήθεια πως στο γραφείο αγαπιόμαστε και απαιτούμε το καλύτερο η μία για την άλλη. Είμαστε γυναίκες και θέλουμε να αισθανόμαστε ξεχωριστές, λαμπερές και πολύτιμες… όπως ένα κόσμημα από τη νέα συλλογή Reflexions της PANDORA. Γι΄ αυτό και αυτό το Φθινόπωρο η Νάνσυ, η Γωγώ και εγώ, όταν θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και να δώσουμε ένα μικρό «touch» αληθινής λάμψης στην καθημερινότητά μας, καταφεύγουμε στο shopping και πιο συγκεκριμένα στο shopping που αφορά στην καινούργια PANDORA Autumn Collection! Kαι αυτές οι αγορές μάς βοηθούν να επιστρέψουμε λίγο πιο ευτυχισμένες και λίγο πιο στυλάτες στην καθημερινότητά μας, καθώς μια πραγματική και ξεχωριστή ιστορία σύγχρονης θηλυκότητας ξεδιπλώνεται!

Η Γωγώ αγαπά το layering

Νιώθω μοναδική όταν περνάω καλά με αυτό που κάνω και με αυτό που φοράω. Μου αρέσει να διασκεδάζω, να ακούω δυνατά μουσική, να χορεύω, να γελάω δυνατά, να βγαίνω έξω με φίλους. Και μου αρέσει να κάνω όλα τα παραπάνω φορώντας τα νέα κολιέ PANDORA που μόλις απέκτησα από τη σειρά Reflexions. Τα χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής αποτυπώνονται στο όνομά της: Ένα X που εκφράζει τις λέξεις eXpression, eXcitement, eXperiences και eXceeding eXpectations. Τα κολιέ μου που μπορώ να φοράω μαζί με αλυσίδες σε διαφορετικά μήκη, κάνοντας layering, με βοηθάνε με απεριόριστους τρόπους να αναδείξω την θηλυκότητά μου και να εκφράσω την προσωπικότητά μου και το party girl που κρύβω μέσα μου με τον πιο cool τρόπο. Νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Η Νάνσυ ανακάλυψε την αντανάκλαση του στυλ της

Όταν πρωτομπήκα στο κατάστημα PANDORA και είδα το νέο, φανταστικό βραχιόλι της συλλογής Reflexions, το οποίο φοριέται σφικτά γύρω από τον καρπό, κατάλαβα πως αυτό είναι μία ακριβής «αντανάκλαση» του στυλ μου. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό βραχιόλι με επίπεδη πλέξη και ευέλικτο σχέδιο, που μας προκαλούν όλες να δημιουργήσουμε το νέο μας στυλ με σιγουριά και δημιουργικότητα. Και, ναι, αυτό το βραχιόλι, που φυσικά απέκτησα, δεν θεωρείται τυχαία το must have item της νέας σεζόν! Είναι διαθέσιμο σε τρεις υπέροχες μεταλλικές αποχρώσεις: Μασίφ ασήμι 925ο, PANDORA Shine και PANDORA Rose και συνδυάζεται ιδανικά με όλα μου τα outfits. Επίσης μπορείς να το βάλεις μόνο του ή σε αμέτρητους συνδυασμούς με τα κομψά σύμβολα-clips, τα οποία είναι ιδανικά για λαμπερές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ. Τα σύμβολα-clips της συλλογής, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν απόλυτα επάνω στο βραχιόλι και να παραμένουν στη θέση τους ό,τι και αν κάνεις.

Δεν θα με προβληματίσει το τι φοράω, λοιπόν, αν θέλω να ακολουθήσω τη Γωγώ σε ένα βράδυ με bar hopping, αλλά ούτε και αν απλά κάτσω σπίτι και διαβάσω το αγαπημένο μου μυθιστόρημα. Ναι, είναι αλήθεια πως ακολουθώ την κυρίαρχη τάση της σεζόν και συνδυάζω διαφορετικά μέταλλα μεταξύ τους, για να δημιουργήσω μια εντυπωσιακή εμφάνιση που αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά μου!

Η Διονυσία νιώθει μοναδική χάρη στα δαχτυλίδια της!

Αγαπώ τη μόδα, όμως γνωρίζω εξίσου καλά πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στην αυτοπεποίθηση μίας γυναίκας τα αξεσουάρ της. Και δεν θα μπορούσα να μην εκμυστηρευτώ πως η δική μου λατρεία είναι τα δαχτυλίδια! Την αγάπη μου για αυτά έρχεται αυτό το Φθινόπωρο να καλύψει η παραμυθένια σειρά, Regal Tales της PANDORA! Mε έμπνευση από το παρελθόν και παράλληλα την υπόσχεση του φωτεινού μέλλοντος, στη σειρά αυτή πρωταγωνιστούν στοιχεία της φύσης και των παραμυθιών. Κομμάτια βγαλμένα από τις πιο μαγευτικές ιστορίες μυστηρίου, αναγεννησιακά σχέδια και περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία συνδυάζονται σε εντυπωσιακά κολιέ, βραχιόλια, σύμβολα, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, από υψηλής ποιότητας μέταλλα, αιχμαλωτίζοντας τη λάμψη της σεζόν. Επιπλέον, το σιτάρι, ένα ισχυρό σύμβολο του κύκλου της ζωής και της ευημερίας, μετατρέπεται σε όμορφα σχέδια που ολοκληρώνουν κάθε φθινοπωρινό look. Και αυτό το ανεπιτήδευτο glam το βλέπω τώρα στα δάχτυλά μου και ναι, μπορώ να πω με σιγουριά πως νιώθω μοναδική! Γιατί έτσι αισθάνομαι μόνο όταν λάμπω και ξεχωρίζω… εξωτερικά και εσωτερικά.

Η νέα συλλογή PANDORA είναι γεμάτη υπέροχες αντιθέσεις, είναι σχεδιασμένη για να αναδείξει την πιο λαμπερή πλευρά μας, όπως και τη μοναδικότητά μας. Είναι φτιαγμένη για όλες τις «Queens» αυτού του κόσμου. Που είτε φοράνε στέμμα είτε απλά το jean παντελόνι τους είναι το ίδιο υπέροχες και μοναδικές, γεμάτες αυτοπεποίθηση!

Info: www.pandora.net | Like us: www.facebook.com/PandoraGreece
Οnline αγορές:www.pandorashop.gr

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225
ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275
ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716 | ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΔΑΙΔΑΛΟΥ 4, ΤΗΛ: 2810 223344
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182
ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065
ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863 | ΜΑΤΘ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ 34, ΤΗΛ: 22890 77900