Από πού μπορώ να αγοράσω τώρα online υφασμάτινη, προστατευτική μάσκα προσώπου;

Διονυσία Καλαποθαράκου

Eμπριμέ και πολύχρωμα σχέδια για ένα «αξεσουάρ» που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα φορούσαμε στην καθημερινότητά μας.

Το παρακάτω ρεπορτάζ δεν θα το ονομάσουμε «Οδηγό Αγοράς» και σίγουρα ελπίζουμε να μην χρειαστεί ποτέ να το ξανακάνουμε, αλλά επειδή η καθημερινότητα -άρα και οι online αναζητήσεις- όλων μας το τελευταίο διάστημα περιστρέφονται γύρω από τον Κορονοϊό, σκεφτήκαμε πως θα είναι χρήσιμο να γνωρίζεις από πού μπορείς να αγοράσεις υφασμάτινες, προστατευτικές μάσκες προσώπου.

Και σου παρουσιάζουμε παρακάτω τις πιο «ξεχωριστές». Σε φούξια και baby pink αποχρώσεις, με λουλούδια και funny prints, οι συγκεκριμένες μάσκες θα σε προστατέψουν από τον COVID-19 και θα κάνουν λίγο πιο «ευχάριστη» την αγορά αλλά και τη χρήση του. Θέλουν συχνό πλύσιμο, γι’ αυτό εξάλλου επιλέγουμε και βαμβακερές και όχι πλαστικές που είναι μίας χρήσης, και να της τοποθετούμε, αλλά και να τις αφαιρούμε, από το πρόσωπό μας πάντα με καθαρά χέρια.

Οι face masks δεν είναι σίγουρα τα «αξεσουάρ» που σκεφτόμασταν ποτέ ότι θα φορούσαμε αυτήν την άνοιξη αλλά αφού πρέπει να «συμβιώσουμε» μαζί τους, ας φροντίσουμε να γίνει αυτή η «διαβίωση» όσο το δυνατόν πιο χαρούμενη και αισιόδοξη. Μένουμε σπίτι και προστατευόμαστε, λοιπόν, με στυλ!
Δες επίσης: Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια και το «γιορτάζουμε» με 40 φωτογραφίες από το 1938 έως και σήμερα


Μother


Casetify


Etsy


Etsy


Ergo-horeca.gr


Celestino


Skroutz

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης